Βουλευτές και ευρωβουλευτές της ΝΔ: Φιάσκο το δημοψήφισμα στα Σκόπια

Βουλευτές και ευρωβουλευτές της ΝΔ: Φιάσκο το δημοψήφισμα στα Σκόπια

Τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος στα Σκόπια για την αποδοχή της συμφωνίας των Πρεσπών, στο οποίο είχε επενδύσει πολιτικά η κυβέρνηση, σχολίασαν με tweet οι βουλευτές και ευρωβουλευτές της ΝΔ, όπως οι Γ. Κύρτσος, Μ. Βαρβιτσιώτης.

Ειδικότερα, ο ευρωβουλευτής τ κ. Γιώργος Κύρτσος ανέφερε: «Φιάσκο το #δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ. Γι αλλού το πηγαίνανε αλλού τους βγήκε. Πριν 24 ώρες έλεγαν πως το δημοψήφισμα έχει τεράστια σημασία.Μετά το αρνητικό για τον Ζάεφ αποτέλεσμα δηλώνουν ό τι περίπου δεν τρέχει τίποτα. Τσίπρας-Ζάεφ συμμαχία και στην αναξιοπιστία στα δημοψηφίσματα.,»

 

 

Ακολούθως σε προηγούμενο ανέφερε: «Στην αρχή οι εγγεγραμένοι ψηφοφόροι ήταν 2,1εκατ. Μετά τους μείωσαν στο 1,8 εκατ. Τώρα στα #Σκοπια δηλώνουν ότι αν πάρουν μέρος στο #δημοψήφισμα 550000 πολίτες ο #Ζάεφ θα είναι ικανοποιημένος. Ο ξένος παράγοντας και ο Τσίπρας μας έχουν βάλει να ταπεινωνόμαστε σε.. ανύπαρκτο λαό».

 

 

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

O Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Βουλευτής Β'' Αθήνας και Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος των Σκοπίων δείχνει, μέχρι στιγμής, μια πολιτική ήττα του κ. Ζάεφ».

 

 

Άδωνις Γεωργίαδης

Ο Άδωνις Γεωργίαδης, αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε ανάρτησή του στο twitter, χαρακτηρίζει ως «κανονικούς τρελούς», τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.

 

 

Γιώργος Κουμουτσάκος

«Η πολιτική σχιζοφρένεια της ελληνικής κυβέρνησης για το θέμα συνεχίζεται ακόμα και μετά το δημοψηφισμα», δήλωσε στο twitter ο Γιώργος Κουμουτσάκος είναι Βουλευτής της Β'' Αθηνών και Επικεφαλής Τομέα Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας.

Νωρίτερα έγραψε πως το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος παράγει την αβεβαιότητα και τόνισε πως «δεν είναι καθόλου δεδομένες οι πολιτικές εξελίξεις».