Δευτέρα 30 Μαΐου 2016, 18:28

-A +A

Β. Κικίλιας: Μοναδική έγνοια της κυβέρνησης η “επικοινωνιακή” διαχείριση των “σχεδίων” τους

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016, 18:28
-A +A

"Μετά την εκκένωση του άτυπου καταυλισμού της Ειδομένης, χιλιάδες πρόσφυγες έχουν βρει καταφύγιο σε διάφορα σημεία του Πολυκάστρου Κιλκίς, αρνούμενοι να μεταβούν στους νέους χώρους φιλοξενίας, με αποτέλεσμα να στοιβάζονται στην περιοχή, δημιουργώντας πρακτικά προβλήματα στους κατοίκους του νομού", δήλωσε ο συντονιστής Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας.

Ανέφερε πως "για άλλη μια φορά οι άνθρωποι αυτοί γίνονται θύματα της ελλιπούς ενημέρωσης και της γενικότερης ασάφειας που επικρατεί από μια κυβερνητική πολιτική χωρίς σχέδιο, χωρίς σεβασμό στην ταλαιπωρία τους, αλλά και χωρίς καμία μέριμνα για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών".

Όπως σημείωσε, "η εικόνα αυτή έρχεται σε αντιπαράθεση με τα διθυραμβικά σχόλια και την έπαρση των προηγούμενων ημερών για την επιτυχή επιχείρηση εκκένωσης της Ειδομένης. Η αποτελεσματικότητα της εν λόγω επιχείρησης ήδη αμφισβητείται. Όπως έχει οδηγηθεί σε αποτυχία ό,τι έχει καταστρώσει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο".

Τέλος, κάνοντας κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τόνισε πως "μοναδική τους έγνοια εξακολουθεί να είναι η “επικοινωνιακή” διαχείριση των “σχεδίων” τους και η εξαπάτηση όσων πέφτουν θύματα της κάθε αυταπάτης τους".

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα