Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019, 22:48

-A +A

Αποσύρει την υποψηφιότητά του από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δ. Σεβαστάκης

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019, 22:48
Αποσύρει την υποψηφιότητά του από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δ. Σεβαστάκης
-A +A

Την απόφασή του να αποσύρει την υποψηφιότητά του ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Facebook ο Δημήτρης Σεβαστάκης λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η συμπερίληψή μου στα στα ψηφοδέλτια της νέας εκλογικής διαδικασίας, ξεπερνάει τις σημερινές μου δυνατότητες».

Συγκεκριμένα, ο κ. Σεβαστάκης ο οποίος στο παρελθόν έχει αποδοκιμαστεί από τον Αλέξη Τσίπρα για την παρουσία του στον ΣΚΑΙ και το «σπάσιμο» του εμπάργκο εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε πως «οι κεντρικές επιλογές του είναι η ζωγραφική, η τέχνη, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και η συγγραφή!».

Αναλυτικά ο Δ. Σεβαστάκης επισήμανε:

«Να κοιτάμε μπροστά και με πίστη

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί μια μεγάλη παράταξη με σημαντικές πολιτικές δυνατότητες, που αναπτύσσει τα χαρακτηριστικά της. Μπορεί και πρέπει να αποτελέσει τον κορμό μιας μεγάλης οργανωτικής και παραγωγικής ανασυγκρότησης. Με πολιτική ψυχραιμία και τη νηφάλια αίσθηση της μεγάλης δημοκρατικής και προοδευτικής δύναμης, μπορεί να συγκεφαλαιώνει τις παραδόσεις της αριστεράς, της κεντροαριστεράς, του δημοκρατικού αστικού χώρου και να συν-καθορίζει τις πολιτικές εξελίξεις .

Όπως έπραξα όλα τα χρόνια, ήδη από την εποχή που ήμουν μαθητής, αδιάλειπτα, σταθερά και μαχητικά, όπως έπραξα στα τελευταία τέσσερα και μισό χρόνια, ως βουλευτής του νομού Σάμου, σε εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, θα είμαι πάντα παρών στη μεγάλη προσπάθεια. Έχω εξηγήσει στους συντρόφους και φίλους, ότι οι κεντρικές επιλογές μου είναι η ζωγραφική, η τέχνη μου, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, η συγγραφή. Οι πολιτικές απαντήσεις μπορούν να διατυπωθούν ευκρινέστερα και διαρκέστερα μέσα από την τέχνη, τη γλώσσα, τη διδακτική φυσικά και την πολιτική στράτευση.

Ιεραρχώντας έτσι, θεωρώ την υψηλή τιμή να περιλαμβάνομαι στα ψηφοδέλτια της νέας εκλογικής διαδικασίας, ως κάτι που ξεπερνάει τις σημερινές μου δυνατότητες. Φυσικά θα συμμετέχω στην προεκλογική μάχη, στηρίζοντας την παράταξη, τις δυνάμεις της προόδου και της πολιτικής νηφαλιότητας και φυσικά θα είμαι σταθερά ενεργός και μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου».

Φωτογραφία intime news 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα