Αναβάλλεται η προγραμματισμένη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ

Στον απόηχο της σύγκρουσης Κοτζιά - Καμμένου και στα όσα έγιναν στο υπουργικό συμβούλιο με τον πρωθυπουργό να απευθύνει έκκληση στήριξης της κυβέρνησης από τους υπουργούς αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 17/10, συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν και από το Μέγαρο Μαξίμου δηλώνουν ότι η αναβολή αποφασίστηκε λόγω του προγράμματος του Πρωθυπουργού εν τούτοις θεωρείται βέβαιο πως οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές για την πραγματοποίηση τέτοιων συνεδριάσεων τη στιγμή που στελέχη όπως ο Νίκος Φίλης ενδεχομένως να θέλουν να δώσουν συνέχεια στη σύγκρουση με Πάνο Καμμένο ή κάποια απάντηση στη στάση που τήρησε ο Νίκος Παππάς στο υπουργικό συμβούλιο.

Σημειώνεται πως ο κ. Παππάς φέρεται να έχει υποστηρίξει ότι δεν συμφωνεί με τους χαρακτηρισμούς Φίλη, ο οποίος από το βήμα της Κ.Ε. ανέφερε πως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επιδιώκει να εμφανιστεί ως ο Σαλβινι της Ελλάδος αλλά είναι «μια καρικατούρα».

Μαξίμου και Κουμουνδούρου δείχνουν να επιθυμούν να πέσουν οι τόνοι και για το λόγο αυτό αποφάσισαν την αναβολή για λίγες ημέρες της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος υπό τη νέα σύνθεσή της