Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018, 16:06

-A +A

Άδ. Γεωργιάδης: Σκοπός της κυβέρνησης στο Σκοπιανό είναι να δημιουργήσει πρόβλημα στη ΝΔ

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018, 16:06
Άδ. Γεωργιάδης: Σκοπός της κυβέρνησης στο Σκοπιανό είναι να δημιουργήσει πρόβλημα στη ΝΔ
-A +A

Δεν έχει αγαθή προαίρεση η κυβέρνηση στο Σκοπιανό αλλά επιδίωξή της είναι να δημιουργήσει πρόβλημα στη Νέα Δημοκρατία, αναφέρει ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ειδικότερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως «αν η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα ήθελε πράγματι λύση με αγαθή προαίρεση, πριν ξεκινήσει αυτή η διαδικασία, θα είχε καλέσει τους αρχηγούς στο γραφείο του για να χαράξει μία εθνική γραμμή. Αυτό δεν έγινε. Όχι μόνο δεν έγινε, αλλά ο κύριος Τσίπρας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει ούτε τον κύριο Καμμένο». 

Στη συνέχεια, ο βουλευτής της ΝΔ διερωτήθηκε «πώς είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός να θέλει να λύσει το θέμα όταν έχει χειριστεί από την αρχή αυτή την υπόθεση έτσι;» και πρόσθεσε πως «το κάνει για λόγους εσωτερικής πολιτικής στόχευσης. Το πρώτο του μέλημα ήταν μήπως μπορέσει να δημιουργήσει πρόβλημα στη Νέα Δημοκρατία».

Κληθείς να παρουσιάσει τη θέση της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Γεωργιάδης διευκρίνισε πως «η Νέα Δημοκρατία λέει δυο βασικά πράγματα: Πρώτον, για να μπούμε στην κουβέντα θέλουμε μια ενιαία κυβερνητική πρόταση. Δεύτερον, εμείς δεν μιλάμε μόνο για το όνομα, μιλάμε για μία λύση πακέτο. Η Ελλάδα δεν έχει καμία πίεση, την πίεση την έχουν τα Σκόπια. Εάν τους ενδιαφέρει να μπουν στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση να φέρουν μια καλή πρόταση».

Φωτογραφία: Intime News

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα