Αδ. Γεωργιάδης: Καμία κουβέντα από Τσίπρα για δηλώσεις Δρίτσα και Κουφοντίνα

Αδ. Γεωργιάδης: Καμία κουβέντα από Τσίπρα για δηλώσεις Δρίτσα και Κουφοντίνα

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο κ. Τσίπρας δεν ανέφερε τίποτα για τον Κουφοντίνα και για τον Δρίτσα» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης σχολιάζοντας την ομιλία Τσίπρα στη Βουλή. Όπως ανέφερε «μάλλον έχει καταλάβει τη ζημιά που κάνει το θέμα στο κόμμα του».

Συγκεκριμένα, μιλώντας από το βήμα της Βουλής συμπέρανε ότι Ο κ.Τσίπρας συνειδητά δεν αναφέρθηκε στο θέμα και το θεωρώ πολύ καλή εξέλιξη γιατί έχει καταλάβει την ζημιά που του κάνει τις τελευταίες ημέρες οι δηλώσεις Δρίτσα στο κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ και στην κοινωνία»

«Όμως, το πικρό ποτήρι θα το πιει μέχρι τέλους, γιατί οι πολίτες καταλαβαίνουν τον κίνδυνο που δημιουργούν αυτοί που κατεβαίνουν στο δρόμο με πανό υπέρ της 17Ν και με αίτημα να μετονομαστεί η πλατεία Συντάγματος σε πλατεία Δημήτρη Κουφοντίνα», συνέχισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ σχολιάζοντας την καθυστερημένη απάντηση Δρίτσα, είπε, «περιμένω να έρθει να τοποθετηθεί ο Θοδωρής Δρίτσας για αυτό λέω συνέχεια το όνομα του για να έρθει να απαντήσει επί προσωπικού. Είναι οξύμωρο για όλες τις πολιτικές δυνάμεις να αποκαλούν το όνομα του και ο κ. Δρίτσας να παρακολουθεί από την τηλεόρασή μουγκός».

Αναφορικά με τη ρύθμιση των αυθαιρέτων, υπογράμμισε: «Πέντε χρόνια πρωθυπουργός ήταν ο Τσίπρας, γιατί δεν τα κατεδάφιζε; Γιατί είστε υποκριτές και ψεύτες. Αν η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι να προχωρήσουν οι κατεδαφίσεις, να μας το πείτε για να επανεξετάσουμε την τροπολογία».

Τέλος, απαντώντας μεταξύ άλλων στην κριτική της αντιπολίτευσης για τη διαχείριση της πανδημίας ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι τα πραγματικά δεδομένα δείχνουν ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει την πανδημία με επιτυχέστερο τρόπο σε σχέση με άλλα ευρωπαϊκά κράτη και προσέθεσε: «Αυτό δεν είναι επιτυχία μόνο της κυβέρνησης, αλλά συλλογική εθνική επιτυχία, που όσο και να θέλει ο κ. Τσίπρας να την ακυρώσει, δεν θα μπορέσει».