Α. Γεωργιαδης: Το επερχόμενο 4ο Μνημόνιο θα οδηγήσει σε πολύ μεγάλη φτώχεια τον ελληνικό λαό

Α. Γεωργιαδης: Το επερχόμενο 4ο Μνημόνιο θα οδηγήσει σε πολύ μεγάλη φτώχεια τον ελληνικό λαό

Τις συνέπειες του 4ου Μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ στην οικονομία και στην κοινωνία επισήμανε στην ομιλία του ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος στάθηκε ιδαίτερα στην ανάγκη να βρει η ΝΔ τον τρόπο να επικοινωνεί με επιτυχία το μήνυμα, το έργο και τις ιδέες της.

O Αντιπρόεδρος της ΝΔ χαιρέτησε τις προτεινόμενες καταστατικές αλλαγές, αλλά προειδοποίησε ότι δεν αρκούν οι αλλαγές στο καταστατικό "για να αντιμετωπίσουμε τη λαίλαπα του λαϊκισμού που κατέστρεψε την Ελλάδα".
"Πρέπει να βρούμε τον τρόπο το μήνυμα της ΝΔ να περνά στην κοινωνία. Αν δεν το κάνουμε θα είμαστε πάντα έρμαιο του λαϊκισμού της άλλης πλευράς που υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια", τόνισε χαρακτηριστικά, παραθέτοντας σειρά επιτευγμάτων που δεν κατόρθωσε να επικοινωνήσει η κυβέρνηση Σαμαρά.απέναντι στον "μεγαλύτερο τυφώνα του λαϊκισμού", όπως χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στο επερχόμενο 4ο Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ που "θα οδηγήσει σε πολύ μεγάλη ύφεση την οικονομία και σε πολύ μεγάλη φτώχεια τον ελληνικό λαό"
Χαρακτήρισε "επαναστατική αλλαγή" την καθιέρωση θητείας για τον Πρόεδρο, ενω απευθυνόμενος προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη υπογράμμισε ότι τον στηρίζει ανεπιφύλακτα γιατί πιστεύει ότι δεν θα κάνει το λάθος, δεν θα κυβερνήσει με ισορροπίες και συμβιβασμούς.

Απευθύνθηκε όμως και στον Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο ευχαρίστησε για την ευκαιρία που του έδωσε να έρθει και πάλι στη ΝΔ.