Α. Γεωργιάδης: Η ΝΔ δε θα επιτρέψει να προχωρήσει ο διαγωνισμός για τα κανάλια

Α. Γεωργιάδης: Η ΝΔ δε θα επιτρέψει να προχωρήσει ο διαγωνισμός για τα κανάλια

«Η κυβέρνηση θα προχωρήσει στο διαγωνισμό αδειοδότησης των καναλιών. Κι ας κάνουν όνειρα για το αντίθετο ο κ. Γεωργιάδης και οι φίλοι του» δήλωσε σήμερα ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ.

«Σήμερα, ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε σχέδιο της ΝΔ: Να μην προχωρήσει ο διαγωνισμός αδειοδότησης των ιδιωτικών καναλιών. Nα διατηρηθεί το καθεστώς ανομίας που επί 25 χρόνια έχτισαν ΝΔ - ΠΑΣΟΚ», αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας και προσθέτει ότι:

«Σήμερα, ο κ. Γεωργιάδης εμφανίστηκε ως προστάτης των εργαζομένων, ενώ στο παρελθόν όλος ο ελληνικός λαός τον έχει δει να επιχαίρει όταν άνθρωποι έχαναν τη δουλειά τους. Ο ίδιος, στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα ΜΜΕ, πίεζε να μειωθούν τα κατώτερα όρια αριθμού εργαζομένων των καναλιών που όρισε η κυβέρνηση».

«Άραγε, ο αρχηγός της ΝΔ, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, προσυπογράφει αυτές τις απόψεις; Η κυβέρνηση θα προχωρήσει στο διαγωνισμό. Κι ας κάνουν όνειρα για το αντίθετο ο κ. Γεωργιάδης και οι φίλοι του», σημειώνει ο υπουργός Επικρατείας.

Νωρίτερα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σε εκπομπή του «Σκαϊ» είχε δηλώσει πως η ΝΔ δε θα επιτρέψει να συγκροτηθεί το ΕΣΡ και να προχωρήσει ο διαγωνισμός για τα κανάλια, αν δεν αλλάξει ο νόμος και δεν μεταφερθεί και πάλι στο Συμβούλιο ο καθορισμός του αριθμού των αδειών.

«Λέω στους εργαζόμενους στα κανάλια να μην φοβούνται ότι θα πέσει μαύρο διότι η ΝΔ δεν θα επιτρέψει να εγκαθιδρυθεί μία νέα χούντα στην Ελλάδα», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη είναι πονηριά αυτό που έκανε ο κ. Παπάς με την τροπολογία να καθορίζεται ο αριθμός των αδειών από τη Βουλή.