Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016, 18:16

-A +A

N. Αναστασιάδης: Αναχωρώ για την Ελβετία με αποφασιστικότητα

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016, 18:16
N. Αναστασιάδης: Αναχωρώ για την Ελβετία με αποφασιστικότητα
-A +A

Με αποφασιστικότητα ώστε να δημιουργηθούν συνθήκες για εξεύρεση λύσης στο Κυπριακό, αναχώρησε για την Ελβετία, ο Νίκος Αναστασιάδης, όπως ο ίδιος δήλωσε σε δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής Κύπρου, μετά από συναντήσεις με τους αρχηγούς του ΕΛΑΜ, του Κινήματος Οικολόγων, της Συμμαχίας Πολιτών, του ΔΗΚΟ του ΑΚΕΛ και του ΔΗΣΥ, ο κ. Αναστασιάδης δήλωσε πως αυτό που έχει σημασία είναι ότι αναχωρεί για το Μοντ Πελεράν «με την ίδια αποφασιστικότητα να εργαστώ προκειμένου να επιτευχθεί περαιτέρω πρόοδος, και μακάρι γιατί όχι, να δημιουργηθούν συνθήκες που να μας οδηγήσουν στις τελικές φάσεις αλλά και επιτέλους να εξευρεθεί μια λύση».

Ο  Πρόεδρος της Κύπρου σημείωσε επίσης πως δεν παραγνωρίζει τις έγνοιες και τις ανησυχίες του κυπριακού ελληνισμού που εκπροσωπεί στις συνομιλίες αλλά και τις απόψεις των αρχηγών των κομμάτων όπως τις έχει ακούσει.

Όσον αφορά το περιεχόμενο των συναντήσεων με τους πολιτικούς αρχηγούς ο κ. Αναστασιάδης δήλωσε ότι οι συναντήσεις «ήταν ιδιαίτερα παραγωγικές και απόλυτα δημιουργικές» και πως παρά τις όποιες διαφωνίες κι αν υπήρξαν εντούτοις ο προβληματισμός ήταν μέσα, όχι απλώς στα αποδεκτά πλαίσια αλλά μέσα σε ένα πλαίσιο δημιουργικό.

Τέλος., σε ερώτηση εάν σε αυτό το στάδιο βρισκόμαστε πλέον πιο κοντά σε συμφωνία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιφυλάχθηκε για ενημέρωση την Τρίτη.

«Να μου επιτρέψετε να σας πω πολύ περισσότερα την Τρίτη», είπε.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα