Ζ. Δημαδάμα: Με παρενόχλησε κομματικό στέλεχος μέσα σε ασανσέρ πριν 20 χρόνια

Ζ. Δημαδάμα: Με παρενόχλησε κομματικό στέλεχος μέσα σε ασανσέρ πριν 20 χρόνια

Στην αποκάλυψη ότι υπήρξε και η ίδια θύμα παρενόχλησης πριν από 20 χρόνια προχώρησε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Ζέφη Δημαδάμα στον απόηχο των καταγγελιών της Σοφίας Μπεκατώρου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κα Δημαδάμα ανέφερε πως «υπήρξε μια προσπάθεια μέσα σε ασανσέρ, "ένδειξη συμπάθειας’" όπως ονομάστηκε, από κάποιον κύριο, στέλεχος ευρύτερα της προοδευτικής παράταξης. Έφυγα σοκαρισμένη γιατί δεν θέλω κάτι τέτοιο, είπα». 

Όπως σημείωσε η κα Δημαδάμα το περιστατικό συνέβη «πριν από πολλά χρόνια. 20 χρόνια πριν... Ήταν προσπάθεια που είχε γίνε τότε, και εμένα με σόκαρε σε πρώτη φάση, ήταν τα πρώτα βήματά μου, και με έκανε μάλιστα να σκεφθώ την αποχώρηση από τον χώρο της πολιτικής. Ευτυχώς δεν αποχώρησα».

Στη συνέχεια διευκρίνισε πως το εν λόγω άτομο δεν είναι ενεργό στην πολιτική. 

Όπως επισήμανε, «όλα αυτά τα ζητήματα πρέπει να τα επεξεργαστεί κάνεις για να πάει παρακάτω. Δεν είχα μιλήσει σε κανέναν και ποτέ παρά μόνο στην οικογένειά μου και μάλιστα αρκετά χρόνια μετά». 

Η κα Δημαδάμα σημείωσε πως «πολλές γυναίκες έρχονται μιλούν σε εμάς σε ευρύτερα εργασιακό χώρο, και έχουμε βοηθήσει γυναίκες που χρειάζονται νομικό σύμβουλο για να καταγγείλουν αυτά που έχουν πει» ανέφερε. 

«Πρέπει να ανοίξουν στόματα με βάση την εμπειρία μας και την προσπάθεια που κάνουμε... Όχι σημαίνει όχι» τόνισε. «Δεν θέλουμε να διαφεντεύσουμε τους άνδρες» πρόσθεσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ.