Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, 21:39

-A +A

Υβριστικές αναφορές Δεληβοριά για Γεωργιάδη - Τι απαντά ο υπουργός

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, 21:39
Υβριστικές αναφορές Δεληβοριά για Γεωργιάδη - Τι απαντά ο υπουργός
-A +A

Με υβριστικούς χαρακτηρισμούς επιχείρησε να σχολιάσει ο ερμηνευτής Φοίβος Δεληβοριάς, με συνέντευξή του στην Εφ. Συν., δηλώσεις που έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης για το μεταναστευτικό. Πως σχολίασε τις ύβρεις ο Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο Twitter.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε στο πλαίσιο συνέντευξης στην Εφ. Συν. ο Φοίβος Δεληβοριάς ανέφερε τα εξής: «Οταν ένας άνθρωπος σώζεται από τον θάνατο στη δική σου αγκαλιά, παύεις να έχεις αυτή τη μοσχαρίσια φάτσα κι αυτή την «αρχιδίσια ερημιά» που εκπέμπουν άτομα όπως ο συγκεκριμένος υπουργός. Ας μου επιτραπεί η έκφραση, είναι από στίχο σε καινούργιο μου τραγούδι. Μια μέρα έβλεπα αυτόν τον υπουργό να μιλάει. Μετά άλλαξα κανάλι και μίλαγε ο Λιάγκας. Το βράδυ είδα στον ύπνο μου δύο γιγάντια αρχίδια που πετούσαν πάνω απ’ την πόλη. Κι έγραψα ένα τραγούδι, την "Αγρια Ορχιδέα"».

Απαντώντας μέσω ανάρτησης στο twitter o Υπουργός Ανάπτυξης έγραψε το εξής: «Είναι λυπηρό και σοκαριστικό να βλέπεις τελικά τη φτήνια που έκρυβαν μέσα τους άνθρωποι που από μακρυά φάνταζαν σημαντικοί και με ποιότητα. Αλλά η εποχή, αν έχει ένα καλό, είναι ότι έδειξε ποια ήταν η αληθινή ποιότητα που ο καθένας είχε μέσα του...εδώ του κ. Φοίβου Δεληβοριά...»

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα