Τουλάχιστον 16 κρούσματα μετά από γάμο στη Θεσσαλονίκη

Τουλάχιστον 16 κρούσματα μετά από γάμο στη Θεσσαλονίκη

Εξιτήριο από το νοσοκομείο Παπανικολάου πήρε ο γαμπρός και οι καλεσμένοι που νοσηλεύτηκαν αφού εντοπίστηκαν θετικοί στον κορονοϊό, μετά από γλέντι γάμου στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. 

Στον γάμο παρευρέθηκαν 150 καλεσμένοι, ενώ μέχρι στιγμής 16 άτομα έχουν βρεθεί θετικά στον ιό. Περίπου 100 άτομα έχουν δώσει δείγμα για τεστ, καθώς είχαν ύποπτα συμπτώματα και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο γαμπρός στον εν λόγω γάμο ανέφερε ότι την Τρίτη ξεκίνησε να νιώθει αδιαθεσία και ανέβασε πυρετό. Την επομένη έλαβε μηνύματα κι από καλεσμένους που είχαν ύποπτα συμπτώματα και αμέσως πήγαν στο νοσοκομείο για να υποβληθούν σε εξετάσεις και βγήκαν θετικοί.

«Οι πρώτοι γιατροί ήταν λίγο καθησυχαστικοί. Οι δεύτεροι γιατροί που με συνάντησαν γιατί αλλάξανε βάρδια λίγο με τρόμαξαν είναι η αλήθεια, γιατί είδαν και τα λευκά μου χαμηλά και μου είπαν “είσαι ομάδα υψηλού κινδύνου”. Εκεί λίγο φοβήθηκα», ανέφερε.

Παράλληλα, ανέφερε πως «δεν κάναμε κάτι που δεν κάνει όλος ο κόσμος. Ούτε χαιρετισμούς είχαμε στην εκκλησία, ούτε μέσα στο κέντρο περάσαμε από τα τραπέζια. Αν είχαμε τίποτα ήταν δυνατό να κάναμε το γάμο;».