7ος χρόνος, ημέρα 2219η
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021

Το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική με εξωτερικά ιατρεία και υπερσύγχρονο τμήμα τσεκάπ υποδέχεται άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας

Το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική με εξωτερικά ιατρεία και υπερσύγχρονο τμήμα τσεκάπ υποδέχεται άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας

Το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική με Εξωτερικά Ιατρεία όλων των ιατρικών ειδικοτήτων & Υπερσύγχρονο Τμήμα Check-Up βάζει το τελευταίο κομμάτι στο παζλ συμπληρώνοντας το κενό ώστε ο Όμιλος με το μεγαλύτερο μαιευτήριο στην Ελλάδα και την εμβληματική παιδιατρική κλινική να συμπεριλάβει πλέον στις παρεχόμενες υπηρεσίες του όλη την οικογένεια. Σε μία εποχή που η πανδημία του COVID-19 αναδεικνύει πόσο ανεκτίμητο είναι το αγαθό της υγείας, ο Όμιλος ΙΑΣΩ που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη γέννηση και τη φροντίδα των παιδιών περνάει στη νέα εποχή ανοίγοντας τις πόρτες μίας γενικής κλινικής για κάθε άντρα και κάθε γυναίκα, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι είναι στο πλευρό όλης της οικογένειας.

Το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική διαθέτει σύγχρονα Εξωτερικά Ιατρεία όλων των ιατρικών ειδικοτήτων για την παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Σε μοντέρνο ανακαινισμένο χώρο και με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, τα ιατρεία λειτουργούν καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, για την πλήρη κάλυψη όλων των αναγκών πρόληψης και διάγνωσης.

Τα εξωτερικά ιατρεία του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική στελεχώνονται από κορυφαίους ιατρούς, με πολυετή εμπειρία και διαθέτουν άριστα εκπαιδευμένο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, το οποίο εξασφαλίζει την άμεση και ομαλή εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Για την αξιολόγηση των ασθενών που προσέρχονται με οξέα προβλήματα υγείας και την αντιμετώπιση έκτακτων προβλημάτων υγείας εφημερεύει εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Για τη διάγνωση των προβλημάτων των ασθενών, όλες οι απαραίτητες εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις πραγματοποιούνται στο Τμήμα των Κεντρικών Εργαστηρίων και στο Τμήμα των Ιατρικών Απεικονίσεων του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, τα οποία έχουν εδραιωθεί για το υψηλό επιστημονικό επίπεδο, το εύρος των εξετάσεων που προσφέρουν και την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων.

Στον ίδιο χώρο λειτουργεί το υπερσύγχρονο Τμήμα Check-Up για τη διενέργεια προληπτικών ελέγχων υγείας. Πιστοί στις εξελίξεις της επιστήμης και της ιατρικής και με την τεχνογνωσία του Ομίλου ΙΑΣΩ, τα 15 εξειδικευμένα πακέτα healthUP του τμήματος
Check-Up, καλύπτουν κάθε ανάγκη για προληπτικό έλεγχο και απευθύνονται σε άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικιακής ομάδας, με στόχο να ξαναθέσουν την πρόληψη ως ύψιστη προτεραιότητα για κάθε ελληνική οικογένεια και να βοηθήσουν στον έγκαιρο εντοπισμό προβλημάτων υγείας που δεν πρέπει να αφεθούν στην τύχη τους και να μείνουν αδιάγνωστα-κάτι που ήδη συνέβη τους προηγούμενους μήνες με αρκετά χρονία νοσήματα να μένουν στη σκιά της πανδημίας του κορονοϊού.

Για να κάνετε την πρόληψη πράξη ζωής, προγραμματίστε άμεσα το ραντεβού σας για check up ή κλείστε το ραντεβού σας με τον ιατρό που σας ενδιαφέρει στα τηλέφωνα : 210 6383090-1, Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 09:00-15:00.