ΓΔ: 911,42 1,05 (0,12 %)

Τζίρος: 80,04 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 2013η
Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021

ΓΔ: 911,42 1,05 (0,12 %)

Τζίρος: 80,04 εκατ. €   RT

Τι λέει η Τροχαία για ατύχημα με υπηρεσιακό της Ντ. Μπακογιάννη μπροστά στη Βουλή

Τι λέει η Τροχαία για ατύχημα με υπηρεσιακό της Ντ. Μπακογιάννη μπροστά στη Βουλή

Έρευνα σχετικά με το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε την Παρασκευή έξω από τη Βουλή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί 23χρονος διεξάγει η Τροχαία, όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι ο εμπλεκόμενος αστυνομικός έχει τεθεί προσωρινά εκτός υπηρεσίας. Το όχημα ανήκει στην ασφάλεια της Ντ.Μπακογιάννη, η οποία σε ανάρτησή της σχετικά με το περιστατικό, δηλώνει βαθύτατα συντετριμμένη,  επικοινώνησε με την οικογένεια του 23χρονου, ενώ σημειώνει ότι η υπόθεση θα ερευνηθεί εις βάθος και οι ευθύνες θα αποδοθούν.

Η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής έχει ως εξής:

«Την Παρασκευή 12 Μαρτίου, στις 12:25, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της εισόδου της Βουλής, υπηρεσιακό όχημα της Γενικής Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ενεπλάκη σε ατύχημα με Ι.Χ. δίκυκλη μοτοσυκλέτα, με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της.

Η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, που διενεργεί την προανάκριση, προέβη, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στις προβλεπόμενες προανακριτικές ενέργειες (παραγγελία για πραγματογνωμοσύνη, αιμοληψία, λήψη καταθέσεων, αυτοψία του χώρου, σχεδιάγραμμα κ.ο.κ.). Επίσης, ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών στον οποίο μετά το τέλος της προανάκρισης θα διαβιβαστεί η σχετική δικογραφία.

Σημειώνεται, ότι ο εμπλεκόμενος αστυνομικός, με απόφαση της Υπηρεσίας του, τέθηκε προσωρινά εκτός υπηρεσίας οδηγού.»

Αντιστοίχωςη ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη αναφέρει τα εξής:

«Την Παρασκευή το μεσημέρι, την ώρα που βρισκόμουν στη Βουλή παρακολουθώντας την "ώρα του πρωθυπουργού" υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειάς μου ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός νέου παιδιού 23 ετών, του Ιάσωνα. ⠀

Είμαι βαθύτατα συντετριμμένη. ⠀

Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια του άτυχου νέου. ⠀

Επικοινώνησα μαζί τους για να τους εκφράσω την συμπαράστασή μου και να τους διαβεβαιώσω ότι η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και οι ευθύνες θα αποδοθούν.»