Τι αναφέρει το εξώδικο της Μ. Γκραμπόφσκι προς Documento και Κ. Βαξεβάνη

Τι αναφέρει το εξώδικο της Μ. Γκραμπόφσκι προς Documento και Κ. Βαξεβάνη

Εξώδικο προς τo Documento και τον Κώστα Βαξεβάνη απέστειλε η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι, στο οποίο επισημαίνει ότι το τελευταίο δημοσίευμα της εφημερίδας αποτελεί «συνέχεια του πολέμου λάσπης». Στο εξώδικο η Μ. Γκραμπόσφσκι επισημαίνει ότι τα εν λόγω δημοσιεύματα ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και καλεί την εφημερίδα και τον εκδότη να απόσχουν δια παντός από παρεμφερή δημοσιεύματα καθώς και να προβούν άμεσα σε επανόρθωση της προσβολής. 

Η σύζυγος του πρωθυπουργού επισημαίνει ότι είναι αναληθείς οι ισχυρισμοί για σχέση της με γαλλική εταιρεία, τονίζοντας ότι έχει παραιτηθεί από τη διαχείρισή της εν λόγω εταιρείας από τις 3 Αυγούστου 2016, κοινοποιώντας τη σχετική επιστολή παραίτησης. 

Η Μ. Γκραμπόφκσι υπογραμμίζει ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει τον προσωπικό διασυρμό της μέσω προσβλητικών και ψευδών αναφορών ενώ συμπληρώνει προς τους παραλήπτες της εξώδικης διαμαρτυρίας πως υπέχουν ποινικής ευθύνης για την εν γνώση τους διάδοση ψευδών ειδήσεων και χαρακτηρισμών σε βάρος της.

Το εξώδικο της Μ. Γκραμπόφσκι στο αρχείο που ακολουθεί

pdf