Θετικός στον κορονοϊό ο διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς

Θετικός στον κορονοϊό ο διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο  διοικητής του κοσοκομείου Κιλκίς μετά τις διακοπές του, καθώς ύστερα από τεστ που πραγματοποίησε - αν και ασυμπτωματικός - διαπιστώθηκε ότι είχε μολυνθεί με τον ιό. Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι θα απέχει των καθηκόντων του.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή του που δημοσιεύουν τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρει τα εξής: «Στο πλαίσιο μοριακού ελέγχου PCR που πραγματοποιείται σε υγειονομικούς υπαλλήλους που επιστρέφουν από άδεια σύμφωνα με οδηγία του Υπουργείου Υγείας και της Υγειονομικής Περιφέρειας, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς όντας πλήρως ασυμπτωματικός  και προτού  επιστρέψει στα καθήκοντά του διαγνώστηκε θετικός SARS-COV-2.

Ως εκ τούτου ο Διοικητής θα απουσιάσει από τα καθήκοντά του για το χρονικό διάστημα που θα βρίσκεται σε κατ΄ οίκον νοσηλεία. Τα καθήκοντά του θα εκτελεί ο Αναπληρωτής Διοικητής του Διασυνδεόμενου Νοσοκομείου».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το eidisis.gr, ο διοικητής έκανε αμέσως μετά το τέλος των ολιγοήμερων διακοπών του τεστ κορονοϊού πριν πιάσει δουλειά, στις 17 Αυgούστου, χωρίς να παρουσιάζει κάποιο σύμπτωμα, το αποτέλεσμα έδειξε ότι είναι θετικός στον ιό.