7ος χρόνος, ημέρα 2185η
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

Τα κρητικά κρασιά Δουλουφάκη πιστοποιήθηκαν ως «VEGAN»

Τα κρητικά κρασιά Δουλουφάκη πιστοποιήθηκαν ως «VEGAN»

Το οινοποιείο Δουλουφάκη διαθέτει, πλέον, και την πιστοποίηση VEGAN από τον φορέα πιστοποίησης LETRINA, καθώς δε χρησιμοποιεί ζωικά προϊόντα κατά την παραγωγή των κρασιών του.

Τώρα, όλοι οι οινόφιλοι που ακολουθούν είτε vegan είτε χορτοφαγική διατροφή μπορούν να απολαύσουν τα κρασιά Δουλουφάκη.Οι πιστοποιημένοι vegan οίνοι Δουλουφάκη

Η σειρά Enotria: Enotria Λευκός (Βηλάνα, Sauvignon Blanc & Μοσχάτο Λευκό Σπίνας), Enotria Ροζέ (Syrah & Κοτσιφάλι) και Enotria Ερυθρός (Λιάτικο, Syrah & Κοτσιφάλι)

H σειρά Δάφνιος: Δάφνιος Λευκός (Βιδιανό) και Δάφνιος Ερυθρός (Λιάτικο)

Η σειρά Alargo: Alargo Λευκός (Ασύρτικο) και Alargo Ερυθρός (Syrah)

Η σειρά Άσπρος Λαγός: Άσπρος Λαγός Λευκός (Βιδιανό) και Άσπρος Λαγός Ερυθρός (Cabernet Sauvignon)

Λίγα λόγια για το Οινοποιείο Δουλουφάκη

Το οινοποιείο Δουλουφάκη βρίσκεται στο χωριό Δαφνές, κοντά στο Ηράκλειο Κρήτης. Παράγει 20 διαφορετικά κρασιά, κυρίως ξηρά, αλλά επίσης ημίγλυκα, φυσικώς γλυκά και αφρώδη.

Οι ιδιόκτητοι αμπελώνες από κρητικές γηγενείς ποικιλίες αλλά και διεθνείς καλλιεργούνται με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον. Η παραγωγή και η εμφιάλωση των οίνων γίνεται χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

Περισσότερες πληροφορίες για το Οινοποιείο Δουλουφάκη μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του, https://douloufakis.wine.