Συνεχίζεται η κακοκαιρία - Καταιγίδα στο κέντρο της Αθήνας

Συνεχίζεται η κακοκαιρία - Καταιγίδα στο κέντρο της Αθήνας

Συνεχίζεται η κακοκαιρία στην Αττική, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες να έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές, από το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του καιρού, η θερμοκρασία σήμερα θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους ασθενείς έως 3 μποφόρ.

Σήμερα μετράμε την δέκατη συνεχόμενη ημέρα αστάθειας, αφού σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, οι βροχές και οι σποραδικές καταιγίδες που εκδηλώνονται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στο Βορειοανατολικό Αιγαίο θα συνεχιστούν έως το μεσημέρι, ενώ τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες φαινόμενα προβλέπονται στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη. 

Το meteo, σε πρόβλεψή του, είχε κάνει λόγο για 10η και τελευταία μέρα αστάθειας του καιρού. Τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες φαινόμενα προβλέπονται στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη, σημειώνει το meteo. Αυξημένη πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει στα βορειοανατολικά.

Οι βροχές μετά το απόγευμα θα σταματήσουν, ενώ την Πέμπτη 04/06, δεν αναμένονται φαινόμενα.