Τετάρτη 1 Απριλίου 2020, 17:35

-A +A

Συλλυπητήριο μήνυμα Βλ. Πούτιν για τον θάνατο του Μ. Γλέζου

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020, 17:35
Συλλυπητήριο μήνυμα Βλ. Πούτιν για τον θάνατο του Μ. Γλέζου
-A +A

Τα συλλυπητήρια για την απώλεια του ήρωα της Εθνικής Αντίστασης Μανώλη Γλέζου εξέφρασε ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν στον Ελληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο μήνυμά του, ο Βλ. Πούτιν περιέγραψε τον Μανώλη Γλέζο ως «έναν πραγματικό φίλο της χώρας μας, υποστηρικτής – βάσει αρχών – της ενίσχυσης της αμοιβαία επωφελούς ρώσο-ελληνικής συνεργασίας» ενώ σημείωσε πως «συνέβαλε προσωπικά τα μέγιστα στον αγώνα κατά της διαστρέβλωσης της ιστορίας, της λεγόμενης αθώωσης των Ναζί και των δωσίλογών τους. Η καλή μνήμη για αυτόν θα μείνει στις καρδιές των Ρώσων πολιτών».

Αναλυτικά το μήνυμα του Ρώσου Προέδρου:

«Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Δεχθείτε παρακαλώ τα βαθιά συλλυπητήρια για την απώλεια του εξέχοντος πολιτικού και κοινωνικού παράγοντα της Ελλάδας, Ήρωα της Εθνικής Αντίστασης Μανώλη Γλέζου.

Ο Μανώλης Γλέζος ήταν ένας πραγματικός φίλος της χώρας μας, υποστηρικτής – βάσει αρχών – της ενίσχυσης της αμοιβαία επωφελούς ρώσο-ελληνικής συνεργασίας.

Συνέβαλε προσωπικά τα μέγιστα στον αγώνα κατά της διαστρέβλωσης της ιστορίας, της λεγόμενης αθώωσης των Ναζί και των δωσίλογών τους. Η καλή μνήμη για αυτόν θα μείνει στις καρδιές των Ρώσων πολιτών.

Παρακαλώ να μεταφέρετε τα λόγια της ειλικρινούς συμπόνιας και της υποστήριξης στους συγγενείς και τους οικείους του εκλιπόντος.

Μετά τιμής,

Βλ. Πούτιν"

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα