7ος χρόνος, ημέρα 2147η
Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

Στο χωριό Γράμμος ο υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής

Στο χωριό Γράμμος ο υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, το Σάββατο 31 Ιουλίου και την Κυριακή 1 Αυγούστου 2021, επισκέφθηκε το χωριό Γράμμος, στον Νομό Καστοριάς και τη Θεσσαλονίκη.

Κατά την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησε συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου.

Το πρωί της Κυριακής, παρέστη στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γράμμουστας και στην Τελετή των Θυρανοιξίων του νέου παρεκκλησίου της Αγίας Παρασκευής, στον Γράμμο, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το Επιτηρητικό Φυλάκιο Γράμμου.

Παρόντες στα θυρανοίξια ήταν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Κασαπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νομού Καστοριάς κ. Δημήτριος Σαββόπουλος και ο Δήμαρχος Νεστορίου κ. Χρήστος Γκοσλιόπουλος.

Να σημειωθεί ότι τα τελευταία 15 χρόνια, με την υποστήριξη της πολιτείας, γίνονται προσπάθειες από τους κατοίκους που έλκουν την καταγωγή τους από το χωριό, το οποίο ερήμωσε μετά τον εμφύλιο, να ζωντανέψει και πάλι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ