Στα Κατεχόμενα ο Πετσίτης;

Στα Κατεχόμενα ο Πετσίτης;

«Μετακόμισε» ο στενός συνεργάτης και φίλος του Νίκου Παππά, Μανώλης Πετσίτης που είχε επιλέξει την Κύπρο ως τόπο διαμονής μετά τις αποκαλύψεις για τη δράση του στην Αθήνα και φέρεται πλέον να βρίσκεται στην κατεχόμενη από τους Τούρκους πλευρά του νησιού.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο… «Μανόλο» έχει μετακομίσει στα Κατεχόμενα διαμένοντας και πάλι σε υπερπολυτελή βίλα, όπως άλλωστε έκανε και στην Αθήνα μετά την αλματώδη ανέλιξη του επί διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στην Κύπρο όπου διέμενε το τελευταίο διάστημα.

Υπενθυμίζεται πως ο Μανώλης Πετσίτης δεν έχει κληθεί να καταθέσει παρά το γεγονός πως βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για τις αποκαλύψεις σχετικά με την εμπλοκή του σε θέματα όπως η υπόθεση ΔΕΠΑ.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η Κατεχόμενη Κύπρος βρίσκεται υπό την επικυριαρχία της Τουρκίας του Ερντογάν, μιας χώρας που συνδέεται άμεσα με την… Βενεζουέλα και στηρίζει το καθεστώς Μαδούρο στο οποίο είχε βρεθεί ο κύπριος δικηγόρος φορολογικός εκπρόσωπος του οποίου υπήρξε ο Μανώλης Πετσίτης…