Στα Χανιά για το μνημόσυνο του Κων. Μητσοτάκη
Κυρ. Μητσοτάκης

Στα Χανιά για το μνημόσυνο του Κων. Μητσοτάκη

Μνημόσυνο και τρισάγιο στη μνήμη του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν τρία χρόνια, τελέστηκε σήμερα στο κοιμητήριο της Αγίας Τριάδος στον Αργουλιδέ Ακρωτηρίου, στα Χανιά, όπου βρίσκεται ο οικογενειακός τάφος, στην παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, τηςσυζύγου του Μαρέβας, της Ντόρας Μπακογιάννη, καθώς και πολλών φίλων και πρώην συνεργατών του.

Συγκεκριμένα, στην τελετή παραβρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα και τον γιο τους Κωνσταντίνο, καθώς και η Ντόρα Μπακογιάννη με τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο.

Στην τελετή παρέστησαν επίσης ο πρώην βουλευτής Στέλιος Νικηφοράκης, ο ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου και ο πρώην στενός συνεργάτης του εκλιπόντος Μανούσος Γρυλλάκης.

Το τρισάγιο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός, παρουσία του Επισκόπου Δορυλαίου Δαμασκηνού και του Επισκόπου Ευμενείας Ειρηναίου.

Μετά το πέρας της τελετής τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και η Ντόρα Μπακογιάννη αποχώρησαν χωρίς να προβούν σε δηλώσεις.