Στ. Μάνος: Απολύτως δικαιολογημένα τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός

Στ. Μάνος: Απολύτως δικαιολογημένα τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός

Ως απολύτως δικαιολογημένα χαρακτηρίζει τα μέτρα για την πανδημία που εξήγγειλε σήμερα ο πρωθυπουργός ο Στέφανος Μάνος σε ανάρτησή του, τονίζοντας πως αν δεν ελεγχθεί αμέσως, σε λίγες μέρες θα οδηγήσει το Σύστημα Υγείας στα όρια του. Με άλλα λόγια τα νοσοκομεία δεν θα μπορούν να αντιμετωπίσουν το πλήθος των ασθενών, επισημαίνει.

Στην ανάρτησή του στο facebook ο Στέφανος Μάνος σημειώνει πως τα διαγράμματα που παρουσίασε ο κ. Τσιόδρας στην κοινή συνέντευξή του με τον πρωθυπουργό απεικόνιζαν με σαφήνεια την εκθετική εξέλιξη της επιδημίας και τονίζει πως η παρουσίαση των μέτρων από τον πρωθυπουργό και τον κ. Τσιόδρα ήταν υπόδειγμα σεβασμού του κράτους προς τον πολίτη.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του αναφέρει: 

«Τα διαγράμματα που παρουσίασε ο κ. Τσιόδρας στην κοινή συνέντευξή του με τον πρωθυπουργό απεικόνιζαν με σαφήνεια την εκθετική εξέλιξη της επιδημίας. Αυτή η εξέλιξη, αν δεν ελεγχθεί αμέσως, σε λίγες μέρες θα οδηγήσει το Σύστημα Υγείας στα όρια του. Με άλλα λόγια τα νοσοκομεία δεν θα μπορούν να αντιμετωπίσουν το πλήθος των ασθενών.

Το συμπέρασμα μου: Είναι απολύτως δικαιολογημένα τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός.

Η παρουσίαση των μέτρων από τον πρωθυπουργό και τον κ. Τσιόδρα ήταν υπόδειγμα σεβασμού του κράτους προς τον πολίτη. Έτσι πρέπει να γίνονται οι ενημερώσεις. Με στοιχεία, καλά προετοιμασμένα και καλά παρουσιασμένα. Ζητώ η παρουσίαση του κ. Τσιόδρα σε power point να γίνει διαθέσιμη σε όλους από την ιστοσελίδα του πρωθυπουργού (primeminister.gr)».