7ος χρόνος, ημέρα 2095η
Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

Ρωμανός: O ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί και υποτιμά τους νέους για να υπονομεύσει το freedom pass

Ρωμανός: O ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί και υποτιμά τους νέους για να υπονομεύσει το freedom pass

Για προσπάθεια υπονόμευσης του freedom pass μέσω της στοχοποίησης των νέων επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τον διευθυντή γραφείου τύπου της ΝΔ Νίκου Ρωμανού.  

Όπως είπε ο κ. Ρωμανός μιλώντας στον ΣΚΑΪ, «αυτός που μαλώνει και στοχοποιεί τους πολίτες είναι ο ΣΥΡΙΖΑ» ενώ υποστήριξε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποτιμά τους νέους ιδιαίτερα δε τους 30.000 νέους που έχουν κάνει ήδη χρήση του freedom pass, συνδέοντας ουσιαστικά τα κίνητρα εμβολιασμού με δωροδοκία και χαρακτηρίζοντάς τα εξευτελιστικά.

«Δείχνει πώς ακριβώς αντιλαμβάνεται ο ΣΥΡΙΖΑ την πολιτική αλλά και πόσο σέβεται αυτούς τους νέους» είπε χαρακτηριστικά. 

Ο κ. Ρωμανός αναφέρθηκε και στον κ. Σταύρο Παπασταύρου που δικαιώθηκε στο δικαστήριο μετά από έξι χρόνια συκοφάντησης κατά του ονόματός του, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει την αντιπαραβολή με την παραπομπή του Νίκου Παππά.  

«Βλέπουμε από τη μία το ΣΥΡΙΖΑ να πανηγυρίζει για την παραπομπή πρώην υπουργού του στο ειδικό δικαστήριο και από την άλλη τη Ν.Δ. να πανηγυρίζει για την αθωότητα ενός ανθρώπου που στοχοποιήθηκε, διασύρθηκε και εξοντώθηκε επί έξι χρόνια. Από αυτό και μόνο φαίνεται η διαφορά μας» είπε.

Στοχοποίησαν και εξόντωσαν επαγγελματικά και κοινωνικά έναν άνθρωπο επί μία εξαετία. Ο ΣΥΡΙΖΑ διέσυρε τον Παπασταύρου κάνοντας τον μάλιστα προεκλογικό σποτ το 2015 με τίτλο: «Οι... 2062 “Παπασταύρου” της λίστας Λαγκάρντ». Και ζητάμε το αυτονόητο, να ζητήσουν συγγνώμη κατέληξε ο διευθυντής Γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας.