7ος χρόνος, ημέρα 2156η
Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021

Public: Οι hi tech επιλογές που κάνουν παιχνίδι την αγορά των σχολικών ειδών

Public: Οι hi tech επιλογές που κάνουν παιχνίδι την αγορά των σχολικών ειδών

Για μία ακόμη χρονιά το Public γίνεται ο απόλυτος προορισμός για τις αγορές σχολικών ειδών. Με ένα εργαλείο που αυτοματοποιεί τη λίστα αγορών και μια ανεξάντλητη γκάμα προϊόντων προσφέρει μια καταναλωτική εμπειρία υψηλών προδιαγραφών για γονείς και μαθητές.

Σε μια σχολική χρονιά που ξεκινά γεμάτη ελπίδες προσδοκίες και προκλήσεις, το Public γίνεται ο πιστός σύμμαχος μαθητών και γονέων, αλλά και ο απόλυτος προορισμός για τα σχολικά είδη. Το Νο1 βιβλιοχαρτοπωλείο στην Ελλάδα, με την πληρότητα και την αξιοπιστία του, προσφέρει απλά, γρήγορα και πρακτικά όλα όσα θα χρειαστούν για μια νέα δημιουργική χρονιά, επιτρέποντας σε μαθητές και γονείς κυριολεκτικά να ξενοιάσουν από το βάρος της συγκέντρωσης των σχολικών ειδών.

Πως; Η απάντηση είναι απλή: Για όλα θα φροντίσει το Public, προσφέροντας μια ανεξάντλητη γκάμα προϊόντων, αλλά και την τεχνογνωσία για γρήγορες, ασφαλείς και οικονομικές αγορές. Προσφέροντας την γνωστή “Back to School” εμπειρία.

Με την υπογραφή του Public, τα ψώνια της σχολικής λίστας γίνονται και φέτος παιχνίδι για όλους τους μαθητές, ιδιωτικών και δημόσιων σχολείων κάθε τάξης. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπουν στην ειδική κατηγορία του Public.gr, και σε 2 απλά βήματα να «συγκεντρώσουν» όλα όσα «απαιτεί» η λίστα τους σχολείου τους, στο καλάθι!

Το ειδικό εργαλείο του Public.gr έχει κατηγοριοποιήσει τις ανάγκες του δημόσιου, αλλά και κάθε ιδιωτικού σχολείου ανά τάξη και εμφανίζει αυτόματα όλα τα σχολικά είδη που χρειάζονται! Έτσι, με ένα κλικ, η αγορά τους ολοκληρώνεται εύκολα και γρήγορα, με δυνατότητα παραλαβής στο σπίτι, ή σε ένα κατάστημα Public. Όμως ακόμη και γι’ αυτούς που προτιμούν τα πιο «παραδοσιακά» ψώνια, με τη δυνατότητα επιλογών από μία τεράστια ποικιλία σχολικών ειδών, τα Public προσφέρουν τη δυνατότητα επίσκεψης σε ένα από τα 57 καταστήματα του δίκτυο τους. Εκεί, εξειδικευμένοι συνεργάτες θα ετοιμάσουν το καλάθι με όλα τα σχολικά είδη της λίστας, με δυνατότητα παραλαβής είτε άμεσα από το κατάστημα ή παράδοση στο σπίτι.

Αυτή είναι η ολοκληρωμένη Back to School εμπειρία

Βέβαια, η διάσημη Back to School εμπειρία που χρόνια τώρα προσφέρει το Public δεν εξαντλείται σε αυτό… Mια επίσκεψη στο Public.gr (ή κι στα καταστήματα Public) ανοίγει την πόρτα σε έναν ανεξάντλητο κόσμο σχολικών ειδών. Σε αυτόν, μαθητής και γονέας, μπορεί να ανακαλύψει:

  • Δεκάδες επιλογές από έπιπλα γραφείου, καρέκλες, φωτιστικά και βιβλιοθήκες
  • Και μαζί με αυτά, τα σχεδόν 500 προϊόντα της σειράς Coolbee με αποκλειστικά σχέδια προσαρμοσμένα σε όλα τα σχολικά είδη που προσφέρουν στους μαθητές τη μοναδική χαρά της προσωπικής επιλογής, αλλά και της εξατομίκευσης.

Για τους μαθητές που επιστρέφουν στα θρανία, η Back to School εμπειρία συμπληρώνεται με κορυφαία brandsμε όλους τους γνωστούς ήρωες, για κάθε ηλικία! Αμέτρητοι ήρωες της Disney και παιδικοί χαρακτήρες περιμένουν τους μικρότερους: Santoro Gorjuss, Frozen, Minecraft, Batman, Avengers, Minnie, Star Wars και ακόμη περισσότερα που θα καλύψουν κάθε γούστο για τα αγόρια και κορίτσια. Όσο για τους μεγαλύτερους, στο Public τους «περιμένουν» σχολικές τσάντες CITY, RUSSELL ATHLETICS, NBA, Fortnite, MIQUELRIUS & Coolbee και όλα τα επώνυμα brands σε χαρτοσχολικά, για να έχουν τα απαραίτητα εφόδια για τη τάξη αλλά και να κερδίσουν τις εντυπώσεις στο γυμνάσιο και το λύκειο!

Και για τους γονείς, όμως, η εμπειρία ολοκληρώνεται με απίθανες τιμές που θα κρατήσουν τον προϋπολογισμό χαμηλά. Όλα τα σχολικά στο Public είναι σε εξαιρετική τιμή. Ωστόσο υπάρχουν και πολλές προσφορές, που μπορεί να βρει κανείς στο Public.gr. ενώ όποιος επιθυμεί πιο «άμεση ενημέρωση» μπορεί να εγγραφεί στο newsletter του Public, για νεότερες Back to School προσφορές και ευκαιρίες.