Εξοργιστική δικαιολογία για παρκάρισμα σε ράμπα ΑμεΑ: «Ποιος ανάπηρος κυκλοφορεί στις 22:00»

«Ποιος ανάπηρος κυκλοφορεί στις 22:00»

Μία πραγματικά απίστευτη δικαιολογία βρήκε ένα ζευγάρι, που δέχτηκε κλήση γιατί είχε παρκάρει σε ράμπα για ΑμεΑ στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με τον αντιδημάρχο Δημοτικής Αστυνομίας Καλλιθέας Αττικής, κ. Νίκο Σκανδαλάκη, το ζευγάρι ανέφερε «ποιος ανάπηρος κυκλοφορεί στις 22:00;».

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Σκανδαλάκης μοιράστηκε την ιστορία, σε ανάρτησή του στο Facebook επισημαίνοντας μάλιστα πως το εν λόγω ζευγάρι την επόμενη μέρα πήγε στο Δήμο και έκανε παράπονα, επειδή ο Αντιδήμαρχος τούς δήλωσε πως είναι τραγικοί και απαράδεκτοι.

Η πλήρης ανάρτηση του Νίκου Σκανδαλάκη, Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας Καλλιθέας Αττικής, έχει ως εξής:

«Είσαι εκπαιδευτικός (βέβαια δεν είμαι και πολύ σίγουρος αν είσαι..) και η γυναίκα σου γιατρός. Διευθύντρια κιόλας.

ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ σε ΡΑΜΠΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ. Η υπηρεσία μας σας βεβαιώνει κλήση. Και ορθά πράττει.
Έρχεστε και ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ (επειδή αισθανθήκατε αδιαθεσία…). ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ φυσικά χωρίς δεύτερη σκέψη.

Και εσείς, το ζεύγος του εκπαιδευτικού με την γιατρό, μου απαντάτε:
Την κλήση μας την κόψατε στις 22,00 το βράδυ. ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΣΤΙΣ 22.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΜΕ ΣΤΗ ΡΑΜΠΑ??

Και κρατάω την υπομονή μου και το μόνο που σας λεω εκείνη τη στιγμή είναι ότι με αυτά που λέτε είστε απαράδεκτος, τραγικός και αδιάφορος για την κοινωνία!
Και αντί να πείτε μια συγνώμη (που ψεμματα λέτε οτι είπατε), πάτε την επόμενη μέρα στο Δήμο, και καταγγέλετε τη συμπεριφορά μου σας που σας είπα τραγικό.
Ε λοιπόν… θα το ξαναπώ.. !
ΕΙΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΟΣ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ και ελπίζω σύντομα η Τροχαία να σας αφαιρέσει δίπλωμα και πινακίδες για 2 μήνες μπας και βάλετε μυαλό!
Καλό σας απόγευμα!! Nick Skandalakis»