8ος χρόνος, ημέρα 2475η
Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022

Παραίτηση του γ.γ. του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη - Τι λένε κυβερνητικές πηγές

Παραίτηση του γ.γ. του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη - Τι λένε κυβερνητικές πηγές

Ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης υπέβαλε την παραίτηση του, όπως έγινε γνωστό με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Η παραίτηση του έγινε αποδεκτή από τον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραίτηση του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού αποδίδεται στο κλίμα τοξικότητας και τη στοχοποίησή του από μέσα ενημέρωσης.

Κυβερνητικά στελέχη σε κατηγορηματικό ύφος ανέφεραν στο Liberal ότι η παραίτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη δεν σχετίζεται καθ΄οιονδήποτε τρόπο με την υπόθεσηγια το κακόβουλο λογισμικό παρακολουθήσεων (Predator). Επισήμαιναν δε, ότι καθ΄όλη τη διάρκεια της θητείας του δέχθηκε επιθέσεις από πολλές πλευρές.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης υπενθύμιζαν ότι από την πρώτη στιγμή της ανάληψης της Προεδρίας της ΝΔ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Γρηγόρης Δημητριάδης βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, ενώ την τελευταία τριετία είχε αναλάβει το πιο κρίσιμο πόστο στην κυβερνητική πυραμίδα, ως διεθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, θέση που χαρακτηρίζεται ως η "ηλεκτρική καρέκλα".

Είναι γνωστό ότι αυτές οι θέσεις είναι «ηλεκτρικές καρέκλες» για αυτό και η παραμονή σε αυτές πχ στις ΗΠΑ είναι 1,5 χρόνο κατά μέσο όρο. Η παραίτηση έχει να κάνει με το κλίμα τοξικότητας που έχει αναπτυχθεί γύρω από το πρόσωπό του. Σε καμία περίπτωση δεν εχει να κάνει με το Predator με το οποίο ούτε ο ίδιος ούτε η κυβέρνηση έχει καμία σχέση, όπως έχει κατηγορηματικά δηλωθεί.