Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020, 11:40

-A +A

Οptima bank: Επεκτείνει το δίκτυο της με τρία νέα καταστήματα

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020, 11:40
Οptima bank: Επεκτείνει το δίκτυο της με τρία νέα καταστήματα
-A +A

Παραμένοντας συνεπής στο πλάνο ανάπτυξης του δικτύου καταστημάτων της, η Optima bank καλωσορίζει το 2020 ανοίγοντας 3 νέα τραπεζικά καταστήματα σε Αμπελόκηπους, Νέα Σμύρνη και Παλαιό Φάληρο, καθώς μέσα σε λίγους μήνες  η τράπεζα πλέον «μετρά» ένα σύγχρονο δίκτυο 7 καταστημάτων.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Optima bank, μέσα σε λίγους μόλις μήνες με σταθερά και αξιόπιστα βήματα ενίσχυσε δυναμικά το δίκτυο της. Εισάγοντας μία διαφορετική φιλοσοφία εξυπηρέτησης των πελατών στον τραπεζικό χάρτη της χώρας, η Optima Bank αυξάνει πλέον τον αριθμό καταστημάτων της σε 7. Το πρώτο κατάστημα της τράπεζας άνοιξε τις πόρτες του τον Οκτώβριο του 2019 στο Ψυχικό, ενώ ακολούθησαν τον Δεκέμβριο 3 νέα καταστήματα σε Αγία Παρασκευή, Μαρούσι και Ηλιούπολη.

Προσφέροντας την πιο σύγχρονη και πελατοκεντρική τραπεζική εμπειρία, τα κορυφαίας αισθητικής καταστήματα σε Αμπελόκηπους και Νέα Σμύρνη υποδέχονται τους πελάτες από την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου. Το νέο κατάστημα στο Παλαιό Φάληρο αναμένεται να ανοίξει για το κοινό την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου.

Οι διευθύνσεις των νέων καταστημάτων είναι οι εξής:

Αμπελόκηποι: Βασ. Σοφίας 124, Αμπελόκηποι

Νέα Σμύρνη: Ελ. Βενιζέλου 55, Νέα Σμύρνη

Π. Φάληρο: Αγίου Αλεξάνδρου 4 & Αμφιτρίτης , Παλαιό Φάληρο

H Optima bank δημιουργήθηκε στις 31 Ιουλίου 2019, μετά από τη μεταβίβαση των μετοχών της Επενδυτικής Τράπεζας της Ελλάδος και την ένταξή της στον Όμιλο «ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα