ONNEDTalks Season 2: Πρώτος καλεσμένος ο υπ. Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας

ONNEDTalks Season 2: Πρώτος καλεσμένος ο υπ. Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας

Τα ΟΝΝΕΔ Talks ξεκίνησαν ως μια προσπάθεια να ενημερωθούν οι νέοι για την πανδημία, τις αλλαγές που θα προκαλέσει στην καθημερινότητά μας, αλλά και το εθνικό σχέδιο για την αντιμετώπιση των συνεπειών της. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου συζητήσεων είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουν νέοι άνθρωποι με κορυφαίους υπουργούς, στελέχη της Κυβέρνησης και ειδικούς με αποκορύφωμα τη συζήτηση με τον Πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος θέλησε με την παρουσία του να τιμήσει όλους εκείνους τους νέους ανθρώπους  που συνέβαλαν με τη δουλειά τους στην πρώτη φάση έξαρσης του ιού Covid-19.

Με τον κορωνοϊό και την προσπάθεια πρόληψης και αποτροπής της μετάδοσής του, να αποτελεί την νέα κανονικότητα σε ολόκληρο τον πλανήτη, περνάμε στο δεύτερο κύκλο των ΟΝΝΕΔ Talks, με τον οποίο η ΟΝΝΕΔ θέλει να φέρει στο προσκήνιο τους νέους εργαζόμενους σε κάθε τομέα παραγωγής, τους ανθρώπους που θέλουν να δημιουργήσουν στον καιρό του κορονοϊού, να μάθουν το σχέδιο για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας μέσα από την επαφή τους με τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της λήψης των αποφάσεων. 

Οι νέοι ρωτούν, οι ειδικοί απαντούν. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου διαδικτυακών συνομιλιών μπροστά σε κάθε νέο εργαζόμενο θα βρεθούν ειδικοί στα ζητήματα της οικονομίας και της ανάπτυξης αλλά και στελέχη της πολιτικής ηγεσίας. Κάνουμε την αρχή την Πέμπτη 1.10.2020 στις 18:00 με πρώτο προσκεκλημένο τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, ο οποίος θα μας μιλήσει για τα μέτρα στήριξης της οικονομίας, την πορεία της χώρας στα διεθνή οικονομικά δεδομένα και το πώς θα επηρεαστεί στην πραγματικότητα η οικονομική και επαγγελματική κατάσταση των νέων εργαζομένων, με συγκεκριμένες αναφορές σε κάθε επαγγελματικό κλάδο. 

Το πρώτο ΟΝΝΕΔ Talk του δεύτερου κύκλου μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά στο κανάλι της ΟΝΝΕΔ στο YouTube την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου στις 18:00 στο σύνδεσμο:

Ο πρώτος κύκλος των ΟΝΝΕΔ Talks ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία με την παρουσία δεκάδων νέων ανθρώπων και κορυφαίων στελεχών της Κυβέρνησης σε έναν ειλικρινή διάλογο, αλλά και την άκρως τιμητική παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Δεν σταματάμε εδώ, στόχος μας είναι να αναδείξουμε τα θέματα που έχουν οι νέοι στη χώρα μας γύρω από την οικονομία και την επαγγελματική τους πορεία και δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε κανέναν καταλληλότερο από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα για να εγκαινιάσει αυτό το νέο κύκλο».

Παύλος Μαρινάκης - Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ