ΟΝΝΕΔ Talks: Διαδικτυακή συζήτηση αύριο για τη δωρεά μυελού των οστών

ΟΝΝΕΔ Talks: Διαδικτυακή συζήτηση αύριο για τη δωρεά μυελού των οστών

Σε συνέχεια της καμπάνιας την ΟΝΝΕΔ και της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής & Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας με στόχο την επαγρύπνηση και ευαισθητοποίηση γύρω από το θέμα της δωρεάς μυελού των οστών και σε συνεργασία με το Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας», πραγματοποιείται αύριο, Παρασκευή, το τρίτο ONNEΔ Talk του δεύτερου κύκλου.

«Μετά το μεγάλο κάλεσμά μας προς όλους τους νέους να συμμετέχουν σ’ αυτή την προσπάθεια και να γίνουν δότες μυελού των οστών, διοργανώνουμε μια συζήτηση με σκοπό να μάθουμε από τους ειδικούς τις λεπτομέρειες για την διαδικασία, τα αριθμητικά δεδομένα και τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες», αναφέρει η ΟΝΝΕΔ.

Καλεσμένος της ΟΝΝΕΔ και της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής της Νέας Δημοκρατίας υπό τη Γραμματέα Πίστη Κρυσταλλίδου ο ιατρός και Επιστημονικός Διευθυντής του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» Στέλιος Γραφάκος, καθώς και άνθρωποι που θα καταθέσουν τις προσωπικές τους εμπειρίες γύρω από το θέμα της δωρεάς μυελού των οστών.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης δήλωσε: «Η δωρεά μυελού των οστών είναι μια απλή διαδικασία με την οποία μπορεί ο καθένας από μας να χαρίσει ζωή, δίνοντας μόνο λίγα λεπτά από το χρόνο του. Το κάλεσμα που απευθύναμε στα μέλη μας και τους νέους σε ολόκληρη τη χώρα στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία αφού συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες δείγματα. Συνεχίζουμε με σκοπό την ουσιαστική ενημέρωση όλων για ένα τόσο σημαντικό θέμα. Η ζωή δεν μπορεί να περιμένει».

Το τρίτο ΟΝΝΕΔ Talk του δεύτερου κύκλου μπορείτε να  παρακολουθήσετε ζωντανά στο κανάλι της ΟΝΝΕΔ στο YouTube