Οι 10 φωτογραφίες του Κυρ. Μητσοτάκη από την επίσκεψή του στην Κρήτη

Οι 10 φωτογραφίες του Κυρ. Μητσοτάκη από την επίσκεψή του στην Κρήτη

Έναν διαφορετικό απολογισμό της επίσκεψής του στην Κρήτη - «το νησί μου» όπως γράφει χαρακτηριστικά - έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Instagram, την οποία συνόδευσε με φωτογραφίες από την επίσκεψή του εκεί. 

O πρωθυπουργός ξεκινά την ανάρτησή του με την τελετή θεμελίωσης για το νέο διεθνές αεροδρόμιο στο Καστέλι και συνεχίζει με τη βόλτα στο Ρέθυμνο αλλά και αναφορά στην μετατροπή της 115 ΠΜ σε ενεργειακά αυτόνομη μονάδα και τη δέσμευσή του για την υλοποίηση του νέο Βόρειο Οδικό Άξονα του νησιού. 

Ένα Σαββατοκύριακο στο νησί μου, την Κρητη. Ξεκινήσαμε από το Ηράκλειο και την τελετή θεμελίωσης του Νέου Διεθνούς Αερολιμένα Κρήτης, στο Καστέλι. Ένα έργο που βάλτωνε για χρόνια, επιτέλους ξεκινά! Συνεχίσαμε με βόλτα και ρακές στο Ρέθυμνο. Αμέσως μετά επισκεφθηκαμε την 115 Πτέρυγα Μάχης, στα Χανιά, όπου θα δρομολογηθεί ένα εξαιρετικά πρωτοπόρο πρόγραμμα που θα την καταστήσει πλήρως ενεργειακά αυτόνομη και θα επιτρέψει την περικοπή της ετήσιας δαπάνης για την προμήθεια πετρελαίου και ηλεκτρικής ενέργειας κατά €400.000. Η μέρα τελείωσε στην Περιφέρεια Κρήτης και στον Δήμο Χανίων όπου συζητήσαμε με τους τοπικούς φορείς για τον ΒΟΑΚ. Τους διαβεβαίωσα ότι ο διαγωνισμός για τον νέο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης θα προκηρυχθεί το 2021!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) στις