ΓΔ: 894,07 -12,00 (-1,32 %)

Τζίρος: 65,73 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 2018η
Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

ΓΔ: 894,07 -12,00 (-1,32 %)

Τζίρος: 65,73 εκατ. €   RT

Αρ. Πελώνη: Ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει ξανά με fake news την προσπάθεια εξόδου της χώρας από την πανδημία

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει ξανά με fake news την προσπάθεια εξόδου της χώρας από την πανδημία

«Για ακόμα μια φορά, ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει αυτό που ξέρει καλά. Με fake news και κορονοκαπηλεία υπονομεύει κάθε προσπάθεια της κυβέρνησης και των πολιτών για έξοδο από την πρωτοφανή δοκιμασία της πανδημίας», επισημαίνει η η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη σε δήλωσή της σχετικά με την πρόσφατη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία επιτίθεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη δήλωσή του σήμερα στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα με την οποία προσκαλεί τους πολίτες να εμβολιαστούν το συντομότερο δυνατόν, ώστε το τείχος ανοσίας να ξεκινήσει από εκείνους που απειλούνται περισσότερο.

 «Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν και παραμένει μια φωνή μιζέριας. Γνωρίζει καλά ότι τελειώνει ο χρόνος της επένδυσης στον φόβο της πανδημίας. Οι πολίτες βλέπουν φως στην άκρη του τούνελ κι αυτό τον τρομάζει. Γιατί έτσι έχει μάθει να πολιτεύεται. Στο σκοτάδι», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά η κα. Πελώνη.

Η δήλωση της Αριστοτελίας Πελώνης έχει ως εξής:

«Για ακόμα μια φορά, ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει αυτό που ξέρει καλά. Με fake news και κορονοκαπηλεία υπονομεύει κάθε προσπάθεια της κυβέρνησης και των πολιτών για έξοδο από την πρωτοφανή δοκιμασία της πανδημίας. 

Και το τέλος της δοκιμασίας είναι ο εμβολιασμός των πολιτών. Όσο περισσότεροι πολίτες και μάλιστα ευάλωτοι απέναντι στον ιό, εμβολιαστούν, τόσο πιο γρήγορα και με ασφάλεια θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω. 

Δεν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να εμβολιαστούν οι πολίτες δια της πειθούς; Κι αν όχι, τί ακριβώς προτείνει;  

Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν και παραμένει μια φωνή μιζέριας. Γνωρίζει καλά ότι τελειώνει ο χρόνος της επένδυσης στον φόβο της πανδημίας. Οι πολίτες βλέπουν φως στην άκρη του τούνελ κι αυτό τον τρομάζει. Γιατί έτσι έχει μάθει να πολιτεύεται. Στο σκοτάδι. 

Υ.Γ. Ο μόνος στον ΣΥΡΙΖΑ που βρήκε να πει μια θετική κουβέντα για τον εμβολιασμό, είναι ο Νίκος Φίλης. Συστήνουμε στον ΣΥΡΙΖΑ να διαβάσει την ανάρτησή του για την εμπειρία από τον εμβολιασμό του.»