ΓΔ: 911,42 1,05 (0,12 %)

Τζίρος: 80,04 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 2013η
Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021

ΓΔ: 911,42 1,05 (0,12 %)

Τζίρος: 80,04 εκατ. €   RT

Νέα Jeep Wagoneer και Grand Wagoneer

Νέα Jeep Wagoneer και Grand Wagoneer

Αποκάλυψη για τα ολοκαίνουργια Jeep Wagoneer και Grand Wagoneer, τα οποία εκφράζουν την πλέον premium πλευρά της μάρκας και αναβιώνουν ένα θρύλο της Αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το θρυλικό όνομα Wagoneer επιστρέφει στην αγορά της Βορείου Αμερικής. Η παρουσίαση των Jeep® Wagoneer και Grand Wagoneer σηματοδοτούν την αναγέννηση ενός Αμερικανικού συμβόλου στην κατηγορία των πολυτελών SUV. Βασισμένα στην πλούσια κληρονομιά της μάρκας, τα δύο premium SUV, προσφέρουν κορυφαία επίπεδα άνεσης, ασφάλειας, φινιρίσματος και βέβαια εκτός δρόμου δυνατοτήτων. Ο εντυπωσιακός εξωτερικός σχεδιασμός των Wagoneer (5θεσιο) και Grand Wagoneer (7θεσιο) χαρακτηρίζεται από την ξεχωριστή φωτεινή υπογραφή που τονίζει, όσο πότε άλλοτε στο παρελθόν, τη θρυλική μάσκα της Jeep με τις 7 κάθετες γρίλιες. Στο εσωτερικό η κορυφαία ποιότητα και πολυτέλεια είναι διάχυτες, με τους επιβάτες να έχουν στη διάθεση τους οθόνες αφή με συνολική επιφάνεια έως και 75 ίντσες. Ειδικότερα η οθόνη των 10,25 ιντσών που είναι στη διάθεση του συνοδηγού αποτελεί πρωτιά για την κατηγορία.

Με νέα προηγμένα συστήματα συνδεσιμότητας, τεχνολογία αιχμής και μοναδικό στιλ, τα Wagoneer και Grand Wagoneer εφοδιάζονται με προηγμένους V8 κινητήρες με χωρητικότητα 5,7 (392 ίπποι) και 6,4 (471 ίπποι) λίτρα, οι οποίοι έχουν δυνατότητα απενεργοποίησης κυλίνδρων για χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου. Ειδικότερα ο κινητήρας των 5,7 λίτρων συνδυάζεται και με το υβριδικό σύστημα eTorque των 48V, ενώ σε κάθε περίπτωση η κίνηση μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς, μέσω του αυτόματου κιβωτίου των 8 σχέσεων και του προηγμένου συστήματος τετρακίνησης.

Τα δύο νέα μοντέλα κατασκευάζονται στη μονάδα παραγωγής της Jeep στο Warren του Michigan και θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά για την αγορά της Β. Αμερικής από το 2ο 6μηνο του 2021.