7ος χρόνος, ημέρα 2096η
Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021

ΝΔ: Υιοθετεί ο Τσίπρας το «φτάνει πια με την προσήλωση στη νομιμότητα» του Μηταφίδη;

ΝΔ: Υιοθετεί ο Τσίπρας το «φτάνει πια με την προσήλωση στη νομιμότητα» του Μηταφίδη;

Ξεκάθαρες απαντήσεις ζητά από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα ζητά η Νέα Δημοκρατία σχετικά με τις δηλώσεις του πρώην βουλευτή του κόμματος της Κουμουνδούρου Τριαντάφυλλου Μηταφίδη, που  μιλώντας σε κομματική εκδήλωση για το μετρό Θεσσαλονίκης δήλωσε μεταξύ άλλων πως “φτάνει πια με την προσήλωση στη νομιμότητα” και ότι “δεν μπορεί να δεχτεί την άποψη ότι σεβόμαστε τις αποφάσεις του ΣτΕ”.

«Εκφράζουν την Αξιωματική Αντιπολίτευση οι επικίνδυνες για τη Δημοκρατία απόψεις Μηταφίδη που ακούστηκαν δημόσια σε επίσημη κομματική εκδήλωση; Υιοθετεί ο κ. Τσίπρας τον α λα καρτ σεβασμό στη Δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της; Αυτή είναι η άποψή τους για τη λειτουργία του Κράτους Δικαίου»; διερωτάται στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μηταφίδης μιλώντας σε κομματική εκδήλωση για το μετρό Θεσσαλονίκης δήλωσε μεταξύ άλλων πως “φτάνει πια με την προσήλωση στη νομιμότητα” και ότι “δεν μπορεί να δεχτεί την άποψη ότι σεβόμαστε τις αποφάσεις του ΣτΕ”.
 
Περιμένουμε ξεκάθαρες απαντήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα. Εκφράζουν την Αξιωματική Αντιπολίτευση οι επικίνδυνες για τη Δημοκρατία απόψεις Μηταφίδη που ακούστηκαν δημόσια σε επίσημη κομματική εκδήλωση; Υιοθετεί ο κ. Τσίπρας τον α λα καρτ σεβασμό στη Δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της; Αυτή είναι η άποψή τους για τη λειτουργία του Κράτους Δικαίου;».