8ος χρόνος, ημέρα 2435η
Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει σταθερά στην αντιπολιτευτική μιζέρια

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει σταθερά στην αντιπολιτευτική μιζέρια

«Είναι πράγματι θλιβερό ο ΣΥΡΙΖΑ, να βλέπει μια σημαντική επίσκεψη για τα συμφέροντα της χώρας μέσα από τα κομματικά του γυαλιά και να δείχνει αυτό το περίσσευμα μικροψυχίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τζανακόπουλου στο ΣΚΑΙ, ότι η επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ «απέτυχε».

Η ΝΔ επισημαίνει ότι το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ετοιμάζεται να μιλήσει στο Κογκρέσο, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά από Έλληνα πρωθυπουργό» και προσθέτει πως «ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει σταθερά στην αντιπολιτευτική μιζέρια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στην Ουάσιγκτον, έχει συναντήσεις με την ηγεσία των ΗΠΑ κι ετοιμάζεται να μιλήσει στο Κογκρέσο, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά από Έλληνα Πρωθυπουργό και αποτελεί τιμή για τη χώρα, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Τζανακόπουλος, έχει ήδη καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η επίσκεψη “απέτυχε”.

Είναι, πράγματι, θλιβερό ο ΣΥΡΙΖΑ να βλέπει μια σημαντική επίσκεψη για τα συμφέροντα της χώρας μέσα από τα κομματικά του γυαλιά και να δείχνει αυτό το περίσσευμα μικροψυχίας. Το πετυχημένο ταξίδι του Πρωθυπουργού είναι κέρδος για την Ελλάδα. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει σταθερά στην αντιπολιτευτική μιζέρια. Οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν».