ΝΔ: Ο Αλ.Τσίπρας να αποπέμψει τους κ.κ. Πολάκη και Κυρίτση

ΝΔ: Ο Αλ.Τσίπρας να αποπέμψει τους κ.κ. Πολάκη και Κυρίτση

Να θέσει εκτός κόμματος τους Παύλο Πολάκη και Γιώργο Κυρίτση, τους οποίους χαρακτηρίζει «χυδαιολόγους», κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή αναρτήσεις τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε συνέχεια των υβριστικών χαρακτηρισμών κατά του πρωθυπουργού, του Ν. Χαρδαλιά και του Σ. Τσιόδρα από το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Η. Γρηγόρη. 

«Όχι μόνο δεν ακούσαμε καταδίκη από τον κ. Τσίπρα για τις χυδαιότητες του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Η. Γρηγόρη κατά του Πρωθυπουργού, μελών της Κυβέρνησης και ανθρώπων που δίνουν στην πρώτη γραμμή τη μάχη κατά του κορονοϊού όπως ο Σ. Τσιόδρας και ο Ν. Χαρδαλιάς, αλλά σήμερα είδαμε δύο κεντρικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τον Π. Πολάκη και τον Γ. Κυρίτση να υπερθεματίζουν. Ο κύριος Τσίπρας είναι ανεπίτρεπτο, για τη λειτουργία της Δημοκρατίας να σιωπά. Τον καλούμε να αποδοκιμάσει τους χυδαιολόγους, θέτοντάς τους εκτός του κόμματός του.  Αν δεν το κάνει, πίσω από αυτούς κρύβεται ο ίδιος», αναφέρει συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Νωρίτερα, με ανάρτησή του στο facebook o πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, εξαπέλυσε επίθεση κατά πάντων και υπερασπίστηκε τα όσα έγραψε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς του. Δήλωσε μάλιστα, χρησιμοποιώντας επίσης χαρακτηρισμούς, «ρε άιντε από δω λαμόγια υποκριτές που θα σας ζητήσουμε και συγγνώμη και θα διαγράψουμε το σύντροφο», ενώ σημειώνει ότι κακώς ζήτησε ο Η. Γρηγόρης την αναστολή της ιδιότητάς του ως μέλος.

Παράλληλα, ο Γιώργος Κυρίτσης, με ανάρτησή του στο twitter, χαρακτήρισε λανθασμένη τη «σπουδή του Συριζα να αποκηρύξει στέλεχός του επι βωμολοχία, επειδή το ζήτησαν η νδ κ τα κανάλια». 

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο κ. Τσίπρας δεν διαγράφει τα στελέχη που «παραληρούν»;