ΝΔ: «Μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ζητά τη δολοφονία υπουργού και βουλευτή της ΝΔ»

ΝΔ: «Μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ζητά τη δολοφονία υπουργού και βουλευτή της ΝΔ»

Την καταδίκη και διαγραφή ενός μέλους της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ το οποίο σε ανάρτησή του ζήτησε «τη δολοφονία ενός υπουργού και ενός βουλευτή», ζητά με ανακοίνωσή της η ΝΔ, επισημαίνοντας προς την Αξιωματική Αντιπολίτευση πως «η καταδίκη της Χρυσής Αυγής δεν αρκεί. Πρέπει να καταδικάζονται και οι πρακτικές της».

«Καλούμε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αναλογιστεί που οδηγούν το μίσος, η ακραία πόλωση, η δαιμονοποίηση του πολιτικού αντιπάλου», τονίζει στην ανακοίνωσή της και προσθέτει πως «λίγες μέρες μετά την καταδικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή, μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ζητά τη δολοφονία ενός υπουργού και ενός βουλευτή της ΝΔ!» 

«Για μερικούς ο κύκλος του τυφλού μίσους συνεχίζεται. Και δυστυχώς πρωτοσέλιδα όπως το σημερινό της Αυγής δημιουργούν το υπέδαφος» υπογραμμίζει το κυβερνών κόμμα. 

Και καταλήγει: «Η δημοκρατία δεν είναι κενό σύνθημα. Είναι καθημερινή πρακτική. Μόνο  έτσι δεν θα αφήσουμε χώρο στους εχθρούς της δημοκρατίας.  Η καταδίκη της Χρυσής Αυγής δεν αρκεί. Πρέπει να καταδικάζονται και οι πρακτικές της»

Σημειώνεται ότι ο λογαριασμός με τα υβριστικά σχόλια διαγράφηκε μετά τις αντιδράσεις. 

«Για να καταλάβετε ποιοι είναι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι διαβάστε τι έγραψε ένας από τους γνωστούς υποστηρικτές του @syriza_gr , υποστηρικτής @KostasVaxevanis κλπ Στενοχωριέται που η 17Ν δεν πρόλαβε να ΣΚΟΤΩΣΕΙ εμένα και τον @bogdanosk και δεν «ξεβρώμισε αρκετά τον τόπο..», αναφέρει με ανάρτησή του στο twitter και ο Άδωνις Γεωργιάδης.