ΓΔ: 899,42 4,72 (0,53 %)

Τζίρος: 88,14 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 2021η
Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021

ΓΔ: 899,42 4,72 (0,53 %)

Τζίρος: 88,14 εκατ. €   RT

Να Μου Γελλάς: Το στέκι που έχεις μαζί σου παντού

Να Μου Γελλάς: Το στέκι που έχεις μαζί σου παντού
Κ. Καμπίτη

Φαντάσου ένα στέκι αγαπημένο που θα θες να επιστρέφεις. Ένα μέρος που σου φωτίζει τον πιο όμορφο εαυτό σου. Είναι η σελίδα «Να μου γελλάς» γραμμένη έτσι, με δύο «λ».

Μια ιστοσελίδα φτιαγμένη σαν πίνακας, γεμάτη λογοτεχνικές ιστορίες, ζωντανές συναντήσεις, μοναδικές εμπειρίες που θα ζήσεις και θα διαμορφώσεις με το δικό σου τρόπο. Εδώ θα ηρεμήσει το βλέμμα σου για να προλάβει να ξεκουραστεί η καρδιά σου. Η δημιουργός του Να Μου Γελλάς, Νικολέττα Λέκκα δίνει τον τόνο στο στοίχημά της αυτό: «Εδώ θα μπεις πρώτα εσύ! Αυτή είναι του Να Μου Γελλάς η πρώτα-συ! Μη σταθείς στα ορθογραφικά! Πες το μέσα σου δυνατά και θα ακουστεί το νόημα τόσο καθαρά.»

Η Νικολέττα είναι διεθνής μακρο-οικονομολόγος με διδακτορικό στα οικονομικά, συγγραφέας 5 βιβλίων για παιδιά και ενήλικες, ιδιοκτήτης των εκδόσεων ΓΕΛΛΑΣ, δημοσιογράφος και επιχειρηματίας. Πάνω απ’ όλα όμως είναι μαμά, πολίτης και άνθρωπος που θέλει να νιώθει καλά. Με την ιδιότητα λοιπόν του ανθρώπου που κρατάει όσα έκανε και τολμάει να προσπαθήσει κάτι «τόσο ιδεαλιστικό όσο ακούγεται», με την ιδιότητα του ανθρώπου που μέχρι να ταξιδέψει ξανά θέλει να ταξιδέψει αλλιώς… με την ιδιότητα του «ανθρώπου», έτσι απλά, δημιουργεί και μοιράζεται μαζί μας το Να Μου Γελλάς!

«Νιώσαμε σα να επιστρέφουμε σε αυτό που είναι η άγκυρά μας. Σε αυτό που είμαστε. Αυτό που έχουμε ζήσει και το ξεχνάμε μέσα στην πίεση. Σαν την πέτρα, που πετάς στη λίμνη και κάνει κύματα, θες δε θες,» περιέγραψε την αίσθηση που του άφησε ένας φίλος του Να Μου Γελλάς. Διαφορετικό από όσα υπάρχουν και οικείο ταυτόχρονα, το στέκι σου αυτό έχει για όνομα μια ευχή! Να Μου Γελλάς! Είναι το καληνύχτα που θα πεις σε όποιον αγαπάς. Διαβάζεις ότι είναι η ευχή της μάνας στο παιδί αλλά σου θυμίζουν ότι και να μην έχεις δίπλα σου παιδί, είχες κάποτε στον καθρέφτη σου. Σε ξαφνιάζει που δε το σκέφτηκες! Στέκεσαι στο δεύτερο “λ” που βλέπεις στην ευχή. Ναι, από το «Ελλάδα» είναι. Όχι για λόγους επετειακούς. Αλλά γιατί «τον τόπο αυτό τον έχουμε πάντα μέσα μας. Και ταξίδι χωρίς προορισμό δε θα το ευχαριστηθείς.»

Στο www.namougellas.com, μπορείτε να βρείτε το στέκι που μπορείς να έχετε μαζί σας παντού! Πρώτα θα σταθείτε στις Ιστορίες του Να Μου Γελλάς! Δυνατές λογοτεχνικές ιστορίες που θα νιώσετε να σε αφορούν με τρόπο σπάνιο. «Εδώ πάμε πέρα από το νόημα. Η κάθε ιστορία σε βοηθάει να ισορροπήσεις πράγματα μέσα σου. Αγάπη, μια διαφορετική ματιά, τις αποσκευές σου…», είπε μία αναγνώστης. Η Νικολέττα έγραψε και σου συστήνει μέσα από το Να Μου Γελλάς πάνω από 30 λογοτεχνικές ιστορίες για μεγάλους, για παιδιά, για ποιητές, για επιστήμονες. Πάνω από 30 ιστορίες Ιστορίες μικρές και μεγάλες που χωράνε στην κάθε μέρα μας. Πέντε από τις ιστορίες αυτές έγιναν ήδη μοναδικά βιβλία από τις εκδόσεις ΓΕΛΛΑΣ για να μπορούμε να τις ξεφυλλίσουμε με όποιον αγαπάμε, όποτε θέλουμε. Και θα τις έχουμε πάντοτε μαζί μας

Το κλειδί σου για τον κόσμο του κοστίζει 12 ευρώ για ένα χρόνο. Με πρόσβαση σε όλες τις ιστορίες που υπάρχουν ήδη στο www.namougellas.com και σε όσες θα αναρτηθούν μέσα στον επόμενο χρόνο καθώς και σε όλες τις αφηγήσεις από τις σπουδαίες συναντήσεις που έχουν γίνει ήδη ή θα γίνουν.