Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020, 20:09

-A +A

Να χαίρεστε τον Καψώχα σας κύριε Τσίπρα!

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020, 20:09
Να χαίρεστε τον Καψώχα σας κύριε Τσίπρα!
-A +A

Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψει κανείς τον δηλητηριώδη διχαστικό λόγο που ξεχειλίζει από το στόμα του «δημοσιογράφου» Σωτήρη Καψώχα. Με ανάρτησή του στο facebook ο άλλοτε παρουσιαστής της ΕΡΤ και σήμερα υπεύθυνος του γραφείου τύπου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ απειλεί: «όταν γυρίσω θα τους γ....»Ποιους εκφράζει κύριε Αρχηγέ της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης το στέλεχος σας;

Την χυδαία εκδοχή της απειλής « Μετά θα λογαριαστούμε» με αναφορά στον Καραϊσκάκη -ένεκα της ημέρας- διάλεξε ο κ. Σωτήρης Καψώχας να κοσμήσει τον τοίχο του στο Facebook και να συνοδεύσει την κριτική του στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Ως δημοσιογράφος έχει κάθε δικαίωμα να ασκεί κριτική και να διατυπώνει την άποψή του με όποιο τρόπο επιθυμεί και τον εκφράζει ,μόνον που πλέον ο κ. Καψώχας τυγχάνει εργάζεται στο γραφείο τύπου της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή. Προσελήφθη να επικουρεί τον  Μπάμπη Παπαδάκη.

Αυτή είναι η ανάρτηση του κ. Καψώχα, που προκαλεί θύελλα σχολίων στο fb.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Καψώχα:

Εμείς μένουμε σπίτι και η κυβέρνηση κάνει πάρτι. Μειώνει μισθούς και αποδοχές, ελαστικοποιει την αγορά εργασίας, εξυπηρετεί τους ημέτερους(διπλασιασμός ΜΕΘ ιδιωτών, δώρα 30 εκ.ευρω για τεστ και παραχώρηση κλειστών κέντρων προσφύγων σε συγγενείς και κολλητούς ) και προβαρει το νέο αυταρχικό κράτος. Αφού δεν κατάφερε να ιδιωτικοποιήσει την υγεία και τις δημόσιες υπηρεσίες, τώρα ιδιωτικοποιεί προς όφελος της την ατομική ευθύνη , προσδοκώντας ότι η οποία στραβή με τον κορονοιο θα μετατραπεί μέσω των ΜΜΕ σε ένα νέο "εσείς φταίτε". Επειδή οι καιροί δεν προσφέρονται για μετωπική αντιπαράθεση και κυρίως γιατί έχω κουραστεί να αντιπαλευω την ηλιθιότητα, η οποία έχει πολλαπλασιαστεί το τελευταίο διάστημα, ένα μόνο έχω να επισημάνω, παραφραζοντας λίγο τον Καραϊσκάκη. Ας τελειώσει πρώτα αυτός ο εφιάλτης και "όταν γυρίσω θα τους γαμησω".  

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα