Μόρια: Νεκρός 19χρονος μετανάστης μετά από συμπλοκή

Μόρια: Νεκρός 19χρονος μετανάστης μετά από συμπλοκή

Συμπλοκή που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 19χρονος μετανάστης από την Αφρική και να τραυματιστούν από μαχαίρι δύο ακόμα άντρες σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στον χώρο του ΚΥΤ Μόριας.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 19χρονος έφερε τραύματα από μαχαίρι στο στήθος και στην κοιλιακή χώρα, ενώ παρά το γεγονός πως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Όπως μετέδωσε η τοπική ιστοσελίδα stonisi.gr, στο νοσοκομείο νοσηλεύονται χτυπημένοι με μαχαίρι στην κοιλιά και στο μηρό άλλοι δυο Αφρικανοί από το Κονγκό και την Ακτή του Ελεφαντοστού, 33 και 19 ετών αντίστοιχα. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ένας τρίτος νοσηλεύεται χτυπημένος με ξύλο στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν στις 2 περίπου μετά τα μεσάνυχτα με αφορμή την κλοπή από Αφγανό ενός κινητού τηλεφώνου ιδιοκτησίας Αφρικανού. Σύντομα η σύρραξη γενικεύτηκε με αποτέλεσμα η κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου και ο 19χρονος να χάσει τη ζωή του.

Από την αστυνομία έχουν γίνει προσαγωγές και θεωρείται ότι ο ένας από τους προσαχθέντες είναι ο Αφγανός δράστης της φονικής επίθεσης.