Μιτ Ρομνεϊ: Δεν θα τα παρατήσει έτσι απλά ο Τραμπ - Πρέπει να δουλέψουμε με τον νέο πρόεδρο

Μιτ Ρομνεϊ: Δεν θα τα παρατήσει έτσι απλά ο Τραμπ - Πρέπει να δουλέψουμε με τον νέο πρόεδρο

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο πρώην υποψήφιος πρόεδρος το 2012 με τους Ρεπουμπλικάνους και Γερουσιαστής της Γιούτα Μιτ Ρομνεϊ είναι «κόκκινο πανί» για τον Λευκό Οίκο, αφού ουκ ολίγες φορές έχει ασκήσει έντονη κριτική για τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ρομνεϊ ο οποίος χθες έγινε ένας από τους πρώτους Ρεπουμπλικάνους που συνεχάρη δημόσια τον Τζο Μπάιντεν για τη νίκη του, υποστήριξε σήμερα στο CNN ότι «οΤραμπ δεν πρόκειται να τα παρατήσει έτσι εύκολα».

Μιλώντας στον Τζακ Τάπερ, ο Ρομνεϊ είπε μεταξύ άλλων «δεν περιμένω να αλλάξει ο Ντόναλντ Τραμπ τώρα. Είναι αυτός που είναι. Έχει μια χαλαρή σχέση με την αλήθεια, αλλά θα προσπαθήσει μέχρι τέλους να μην την αποδεχθεί».

Με πρόσφατη άλλωστε ανακοίνωσή του ο αντίπαλος του Μπαράκ Ομπάμα το 2012 ο οποίος αποδέχθηκε αμέσως την ήττα του, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «ο ισχυρισμός του προέδρου ότι στην εκλογική διαδικασία έγινε νοθεία και κλοπή υποδαυλίζει την ελευθερία η οποία είναι θεμέλιος λίθος της δημοκρατίας μας».

Τέλος, ο Γερουσιαστής της Γιούτα κάλεσε τους συναδέλφους του στο σώμα να δουλέψουν με τον νέο πρόεδρο για το καλό της χώρας. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ