Μηχανοκίνητη πορεία των διανομέων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα

Μηχανοκίνητη πορεία των διανομέων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα

Μηχανοκίνητη πορεία πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στο τμήμα delivery της efood το μεσημέρι στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα, διαμαρτυρόμενοι για τις μεταβολές στις εργασιακές σχέσεις τους, στο πλαίσιο της 4ωρης στάσης εργασίας που κήρυξε στον κλάδο διανομέων η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ).

Στο πλαίσιο αυτό οι εργαζόμενοι στο τμήμα διανομής του efood πραγματοποίησαν στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 16:00, με παράλληλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πεδίον του Άρεως από όπου ξεκίνησαν και τη μηχανοκίνητη πορεία τους προς το Υπουργείο Εργασίας και κατέληξε στα γραφεία της εταιρείας efood στο Νέο Ηράκλειο.

Η ίδια εικόνα και σε Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Άγαλμα Βενιζέλου, με την μοτοπορεία να διεξάγεται  κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ το ίδιο σκηνικό εξελίχθηκε και με τους εκατοντάδες εργαζόμενοι της μεγάλης εταιρείας διανομής στην Πάτρα.

Οι εργαζόμενοι στο delivery του efood στα αιτήματα που πρόβαλαν ζητούν την ανανέωση των συμβάσεων σε 115 εργαζόμενους, καθώς και συμβάσεις αορίστου χρόνου σε όλους.