7ος χρόνος, ημέρα 2096η
Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021

Μ. Σάλλας για Γ. Κωστόπουλο: Έφυγε ένας σπουδαίος άνθρωπος, η Ελλάδα τού οφείλει πολλά

Μ. Σάλλας για Γ. Κωστόπουλο: Έφυγε ένας σπουδαίος άνθρωπος, η Ελλάδα τού οφείλει πολλά

«Έφυγε από τη ζωή ένας σπουδαίος άνθρωπος», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Μιχάλης Σάλλας για το θάνατο του εμβληματικού τραπεζίτη Γιάννη Κωστόπουλου.

Όπως τονίζει, «η απώλεια του Γιάννη Κωστόπουλου σφραγίζει μια ολόκληρη εποχή για το τραπεζικό σύστημα της χώρας«, για να προσθέσει πως ο Γ. Κωστόπουλος αποτέλεσε «μια εμβληματική  φυσιογνωμία που πρωταγωνίστησε στα οικονομικά δρώμενα της χώρας αφήνοντας πίσω ένα πολύ ισχυρό αποτύπωμα δράσης».

Ο κ. Σάλλας αναφέρει πως για μεγάλο χρονικό διάστημα συμπορεύτηκε με τον Γ. Κωστόπουλο στις μεγάλες αλλαγές του τραπεζικού συστήματος.

«Ήταν πάντα πρωτοπόρος στις δραστηριότητες που εκσυγχρόνισαν το τραπεζικό σύστημα στη χώρα μας. Οραματίστηκε ένα μεγάλο πιστωτικό ίδρυμα και έθεσε τις βάσεις  προκειμένου αυτό  να δημιουργηθεί», τονίζει στη γραπτή του δήλωση ο κ. Σάλλος.

Καταλήγοντας, ο κ. Σάλλας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και σημειώνει πως ο Γ. Κωστόπουλος «υπήρξε, και δικαίως, εξαιρετικά υπερήφανος για το δημιούργημά του. Η Ελλάδα  οφείλει πολλά, σε αυτόν τον ευπατρίδη».