Λοβέρδος: Δεν αποσύρω την υποψηφιότητά μου ακόμα και αν κατέβει ο Παπανδρέου

Λοβέρδος: Δεν αποσύρω την υποψηφιότητά μου ακόμα και αν κατέβει ο Παπανδρέου

Δεν σκοπεύει να αποσύρει την υποψήφιοτητα του για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, ο Ανδρέας Λοβέρδος,σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ακόμα και αν ο Γιώργος Παπανδρέου αποφασίσει να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος. Τόνισε δε πως δεν περίμενε ότι μπορεί να έχει αντίπαλο τον κ. Παπανδρέου.

Όπως ανέφερε, η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γ. Παπανδρέου κράτησε μόνο 2 με 2,5 λεπτά και εκεί του εξέφρασε την άποψη πως ως πρώην πρόεδρος έχει ρόλο στήριξης της Φώφης Γεννηματά μαζί με τους Κώστα Σημίτη και Ευάγγελο Βενιζέλο, ώστε να εγγυηθούν τη σοβαρότητα της διαδικασίας.

Ο Α. Λοβέρδος πρόσθεσε πως δεν σκέφτηκε ούτε ένα λεπτό να αποσύρει την υποψηφιότητά του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση να το σκεφτεί. Στη συνέχεια επισήμανε πως έχει στο νου του αυτά που χρειάζεται η δημοκρατική παράταξη, δηλαδή να προσφέρει στην Ελλάδα σήμερα «αυτό που δεν έχει», δηλαδή αντιπολίτευση.

Εξήγησε ότι δεν είναι υποψήφιος στο ΚΙΝΑΛ για να μετρήσει δυνάμεις και να εκλεγεί ξανά βουλευτής αλλά για να κερδίσει. «Θα νικήσουμε στις εκλογές στις 5 Δεκεμβρίου. Θέλω σοβαρότητα, θέλω ενότητα», τόνισε χαρακτηριστικά.