7ος χρόνος, ημέρα 2225η
Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021

Λάρισα: Απεβίωσε 65χρονος και 64χρονος από κορονοϊό - Ήταν αρνητές

Λάρισα: Απεβίωσε 65χρονος και 64χρονος από κορονοϊό - Ήταν αρνητές

Δύο τραγωδίες που έχουν ως φόντο την φονική πανδημία του κορωνοϊού εξελίχθηκαν την Τετάρτη στη Λάρισα. Μετά το συμβάν με τον νεκρό 65χρονο μοναχό που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, ένας ακόμα 64χρονος έχασε τη ζωή του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες και οι δυο ήταν αρνητές και δεν είχαν κάνει το εμβόλιο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το onlarissa.gr, αστυνομικοί και άντρες του ΕΚΑΒ, μετά από εισαγγελική παραγγελία, μπήκαν σε σπίτι όπου διέμεναν δύο αδέλφια και βρήκαν νεκρό έναν 65χρονο μοναχό, ο οποίος ενώ είχε προσβληθεί μαζί με την περίπου ίδιας ηλικίας αδελφή του, αρνούνταν να δεχθεί θεραπεία, ενώ κανείς από τους δυο τους δεν είχε εμβολιαστεί.

Συγγενείς των δύο αδελφών ανησύχησαν καθώς δεν απαντούσαν στα τηλεφωνήματά τους, ενώ μετά την παρέμβαση των αρχών ειδοποιήθηκε κλειδαράς για να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού επί της Ηρώων Πολυτεχνείου, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Λάρισας.

Επίσης, σύμφωνα με το larissanet.gr αργότερα, απεβίωσε και ένας 64χρονος ο οποίος παρά το γεγονός ότι νοσούσε από κορονοϊό, παρέμενε στην οικία του, ενώ σήμερα έφυγε από τη ζωή. Σημειώνεται πως δεν είχε εμβολιαστεί.