Κυρ. Μητσοτάκης: 120.000 νέοι έχουν συμπληρώσει την αίτησή τους για το FreedomPass

Κυρ. Μητσοτάκης: 120.000 νέοι έχουν συμπληρώσει την αίτησή τους για το FreedomPass

«Χθες άνοιξε η πλατφόρμα για το FreedomPass και ήδη 120.000 νέοι 18-25 που έχουν εμβολιαστεί, έχουν συμπληρώσει την αίτησή τους» τονίζει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο πρωθυπουργός και απευθύνει νέο κάλεσμα στους νέους να εμβολιαστούν.

«Χθες άνοιξε η πλατφόρμα για το #FreedomPass και ήδη 120.000 νέοι 18-25 που έχουν εμβολιαστεί, έχουν συμπληρώσει την αίτησή τους. Γίνε κι εσύ μέρος της μεγάλης εθνικής προσπάθειας για την προστασία της δημόσιας υγείας. Κλείσε το ραντεβού σου εδώ: https://emvolio.gov.gr», αναφέρει ο Κυριάκος Μηστοτάκης με μήνυμά του στο twitter. 

Νωρίτερα, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς ανέφερε υπογράμμισε ότι τα προβλήματα της εφαρμογής του Freedom Pass, σχετικά με τα email που δεν στέλνονταν στους δικαιούχους, έχουν πλέον επιλυθεί.

Όπως επισήμανε, μετά την ανακοίνωση του Freedom Pass στις 28 Ιουνίου, πάνω από 500.000 νέοι προγραμμάτισαν το ραντεβού τους για να εμβολιαστούν, ενώ σχολίασε ότι «πλησιάζουμε το 30% σε αυτή την κατηγορία».

Για τους εμβολιασμούς είπε πως «θέλουμε να διατηρήσουμε αυτόν τον ρυθμό ώστε στα τέλη του Αυγούστου ή τις αρχές του Σεπτέμβρη να βρισκόμαστε κοντά στο 70% που είναι ο στόχος μας».