Κορoνοϊός: Κάθε Τετάρτη οι ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ για τα κρούσματα σε παιδιά

Κορoνοϊός: Κάθε Τετάρτη οι ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ για τα κρούσματα σε παιδιά

Στην ανακοίνωση στοιχείων για τα παιδιά ηλικίας 4-17 ετών που νοσούν με κορονοϊό θα προχωρά κάθε Τετάρτη ο ΕΟΔΥ, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου στο πλαίσιο της σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, επισημαίνοντας πως τα δεδομένα και τα μεγέθη εξέλιξης της πανδημίας παρακολουθούνται ενώ από τον Μάρτιο έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τα κρούσματα σε παιδιά.

«Παρακολουθούμε τα δεδομένα και τα μεγέθη εξέλιξης της πανδημίας. Από τον Μάρτιο έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τα κρούσματα σε αυτή την ηλικιακή ομάδα. Η κυβέρνηση έχει σχεδιάσει πλαίσιο λειτουργίας των σχολείων ώστε να έχουμε τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς στις αίθουσες. Βούλησή μας είναι τα μαθήματα να συνεχίζουν να γίνονται στα σχολεία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γ. Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε πως αύριο το απόγευμα θα υπάρξει διαδικτυακή ενημερωτική ημερίδα για τον εμβολιασμό των ανηλίκων με την παρουσία της κ. Θεοδωρίδου και της κ.Παπαευαγγέλου. Όπως ανέφερε θα μπορέσουν να την παρακολουθήσουν γονείς και μαθητές μέσα από το κανάλι youtube Υπουργείου Παιδείας και θα μπορούν από σήμερα να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους.