Καλύπτει Παππά ο Τσίπρας - «Καταγγέλλει» μαφιόζικες πρακτικές

Καλύπτει Παππά ο Τσίπρας - «Καταγγέλλει» μαφιόζικες πρακτικές

Κάλυψη στον Νίκο Παππά προσέφερε ουσιαστικά ο Αλέξης Τσίπρας μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Σ. Μιωνή υποστηρίζοντας ότι αποτελούν «μαφιόζικες πρακτικές» και «σκανδαλολογία» προκειμένου ο Κυρ. Μητσοτάκης να καλύψει την ύφεση που έρχεται. 

Μιλώντας από το Μεσολόγγι όπου πραγματοποιεί επίσκεψη, ο  Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης πήρε μια οικονομία που έτρεχε με υψηλούς, σχετικά, ρυθμούς ανάπτυξης «και μέσα σε τέσσερις μήνες, πριν έρθει η πανδημία, από τον Οκτώβρη του 2019 την βύθισε στην ύφεση».

«Φοβάμαι ότι ο Σεπτέμβρης που θα έρθει θα είναι ο χειρότερος των τελευταίων ετών και πολύ φοβάμαι ότι σε πέντε μόλις μήνες καταστρέφονται όλες οι θυσίες που έχει κάνει ο ελληνικός λαός τα προηγούμενα πέντε χρόνια για να βγούμε από την κρίση, ανέφερε ο Αλ. Τσίπρας, υποστηρίζοντας ότι ο πρωθυπουργός «βλέποντας αυτή την εξέλιξη προφανώς και θέλει να στρέψει την ατζέντα αλλού. Ανασύρει από το συρτάρι πρακτικές πρακτόρικες, μαφιόζικες, μια σκανδαλολογία ανύπαρκτων σκανδάλων, για να κρύψει το ένα και μοναδικό σκάνδαλο.

Το μεγάλο σκάνδαλο στη χώρα είναι ότι παρέλαβε 37 δισεκατομμύρια ευρώ από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στα δημόσια Ταμεία και έχει οδηγήσει την ελληνική οικονομία σε μια εφιαλτική προοπτική. Σπαταλάει τα χρήματα αυτά χωρίς όμως να στηρίζει, ούτε τους εργαζόμενους, ούτε τους επιχειρηματίες, ούτε τους ανθρώπους του μόχθου και της δημιουργίας. Αυτό είναι το μεγάλο σκάνδαλο. Και σε αυτό το μεγάλο σκάνδαλο που αφορά τη ζωή, το αύριο, την προοπτική της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελληνίδων και των Ελλήνων θα κληθεί να δώσει απαντήσεις».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ