8ος χρόνος, ημέρα 2271η
Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022

Καλφαγιάννης κατά Φίλη... το ανάγνωσμα

Καλφαγιάννης κατά Φίλη... το ανάγνωσμα

Στα άκρα οδηγείται πλέον η κόντρα που έχει ξεσπάσει με αφορμή τις καταγγελίες του Νίκου Φίλη περί παραδιοίκησης και ομάδων που λειτουργούν με ιδιοτελή συμφέροντα στην ΕΡΤ και το δριμύ κατηγορώ που εξαπέλυσε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Προγράμματος Γ. Κρίμπαλης κατά του Νίκου Παππά, της διοίκησης και του Παν. Καλφαγιάννη κάνοντας λόγο για λειτουργία ενός συστήματος που θυμίζει «εμπόλεμη» φατρία.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Π. Καλφαγιάννης υποστηρίζει ότι ο Γ. Κρίμπαλης και μια «θλιβερή μειοψηφία» της ΕΡΤ λειτουργούν συντονισμένα με τον Νίκο Φίλη και κάποιες «εντεταλμένες πέννες» «και επιτίθενται στην ΠΟΣΠΕΡΤ με μοναδικό τους όπλο την λάσπη και απώτερο σκοπό την καταδολίευση κάθε προσπάθειας να θωρακιστεί η ΕΡΤ, να αναπτυχθεί και να διασφαλιστεί η εργασία των συναδέλφων μας».

Χρησιμοποιώντας επί της ουσίας τα όσα ανέφερε και ο Νίκο Παππάς κατά του Νίκου Φίλη, δηλαδή ότι ο λόγος του συναντά αυτό του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ανακοίνωσή αναφέρεται ότι «η ιδιοτέλεια , ο αριβισμός, ο δόλος, το θράσος, το ψέμα, η αχαριστία και η υποκρισία συνθέτουν έναν δήθεν καταγγελτικό λόγο, ο οποίος ακόμα και σε πρώτη ανάγνωση «όλως τυχαίως», συναντά εκείνον του Μητσοτάκη του οποίου οι θέσεις για την ΕΡΤ δεν έχουν αλλάξει καθόλου από την εποχή του πραξικοπήματος του μαύρου».

Μέσω της επίθεσης κατά του εντεταλμένου συμβούλου Προγράμματος της ΕΡΤ σημειώνεται πως όλοι όσοι καταγγέλλουν την κατάσταση στη δημόσια τηλεόραση είναι «άθλιοι συκοφάντες και τροφοδότες της φαρέτρας κάθε Φίλη, Μητσοτάκη, Τζήμερου, Ψαριανού κ.α.».

Ως προς τις καταγγελίες του κ. Κρίμπαλη αναφέρται πως «είναι προφανές ότι με το πρόσφατο παραλήρημά του, ο εντεταλμένος αλεξιπτωτιστής και συκοφάντης της ΠΟΣΠΕΡΤ, προσπαθεί να βγάλει τη ρετσινιά του αποτυχημένου από το βιογραφικό του» καθώς και ότι λειτουργεί συντονισμένα με τον Νίκο Φίλη.

Κλείνοντας η σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους ανακοίνωση κάνει λόγο για θώράκιση της ΕΡΤ από την ΠΟΣΠΕΡΤ, «από κάθε "πολιτικό", "σουπιά", "καρχαρία" ή προβοκάτορα"».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ:

"Ο ΨΕΥΤΟΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ «ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ», ΤΩΝ ΘΛΙΒΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ

Στην τελευταία του προσπάθεια να γίνει «διάσημος», ο εν τοις πράγμασι «εντεταλμένος» υπονομευτής της ΕΡΤ κ. Κρίμπαλης, επιβεβαιώνει ότι ο ψευτο-καταγγελτικός λόγος της θλιβερής μειοψηφίας 2-3 «στελεχών» από το σύνολο του επιτελείου της ΕΡΤ και 6-7 «εργαζόμενων» (μερικοί από αυτούς παριστάνουν και τον «συνδικαλιστή»), συντονισμένα μαζί με τον Φίλη και κάποιες «εντεταλμένες πέννες» επιτίθενται στην ΠΟΣΠΕΡΤ με μοναδικό τους όπλο την λάσπη και απώτερο σκοπό την καταδολίευση κάθε προσπάθειας να θωρακιστεί η ΕΡΤ, να αναπτυχθεί και να διασφαλιστεί η εργασία των συναδέλφων μας.

Η ιδιοτέλεια , ο αριβισμός, ο δόλος, το θράσος, το ψέμα, η αχαριστία και η υποκρισία συνθέτουν έναν δήθεν καταγγελτικό λόγο, ο οποίος ακόμα και σε πρώτη ανάγνωση «όλως τυχαίως», συναντά εκείνον του Μητσοτάκη του οποίου οι θέσεις για την ΕΡΤ δεν έχουν αλλάξει καθόλου από την εποχή του πραξικοπήματος του μαύρου.Είναι προφανές ότι με το πρόσφατο παραλήρημά του, ο εντεταλμένος αλεξιπτωτιστής και συκοφάντης της ΠΟΣΠΕΡΤ, προσπαθεί να βγάλει τη ρετσινιά του αποτυχημένου από το βιογραφικό του.

Όταν αυτή η θλιβερή και ισχνή μειοψηφία των ετερόκλητων «Λούθηρων» - «Ροβεσπιέρων» μιλούν για «παραδιοίκηση», «φατρία» , «λαίλαπα Καλφαγιάννη» κλπ, είναι φανερό ότι κοιτάζουν στον καθρέφτη, αφού όλοι γνωρίζουν τι ρόλο έπαιξε ο καθένας αυτής της ομάδας των αποτυχημένων και ξεπεσμένων στο παρελθόν (ή και στο παρόν), ειδικά τότε που πρώτη η ΠΟΣΠΕΡΤ τους κατήγγειλε χαρακτηρίζοντάς τους «παραδιοίκηση» και «τερμίτες της ΕΡΤ» αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τους ιδιοτελείς τους στόχους και σκοπούς (βλ. καταγγελίες για προτάσεις εκπομπών σε εταιρείες συνεργατών τους, για προσλήψεις συνεταίρων - συνεργατών σε θέσεις «προσωπικού σύμβουλου» κλπ).

Ας μας πουν όλοι αυτοί οι άθλιοι συκοφάντες και τροφοδότες της φαρέτρας κάθε Φίλη, Μητσοτάκη, Τζήμερου, Ψαριανού κ.α, πότε , που και πως η ΠΟΣΠΕΡΤ ή ο πρόεδρός της παρενέβη ή επέβαλλε την άποψή του στη διαμόρφωση του προγράμματος, στην ενημέρωση, στην
αξιολόγηση των στελεχών η οπουδήποτε αλλού εκτός του πεδίου του συνδικαλιστικού του καθήκοντος.

Που ήταν όλοι αυτοί όταν η «λαίλαπα Καλφαγιάννη» έβγαζε στη φόρα όλα τα κακώς κείμενα και αποκάλυπτε σκάνδαλα προκαλώντας την επέμβαση του εισαγγελέα και την ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, προσώπων που βρέθηκαν στη διοίκηση της ΕΡΤ και διασπάθιζαν τα χρήματα του ελληνικού λαού;

Γιατί άραγε αποκρύπτουν ότι ένας της «ομάδας» τους είναι και σήμερα μάρτυρας υπεράσπισής των υπόδικων διασπαθιστών;

Όταν οι εχθροί του συνδικαλισμού, λασπολογούν και επιτίθενται στην ΠΟΣΠΕΡΤ με τέτοια χαρακτηριστικά ,περιεχόμενο και ποιότητα, τότε ένα πράγμα αποδεικνύεται, ότι η ΠΟΣΠΕΡΤ και το προεδρείο της είναι στο σωστό συνδικαλιστικό δρόμο που δεν είναι άλλος από την υπεράσπιση των δικαιωμάτων κάθε εργαζόμενου και τη θωράκιση της ΕΡΤ από κάθε «πολιτικό», «σουπιά» , «καρχαρία» ή «προβοκάτορα»"