Καλαμάτα: Παρεμποδίζουν την είσοδο στο συνέδριο της ΓΣΕΕ τα μέλη του ΠΑΜΕ

Καλαμάτα: Παρεμποδίζουν την είσοδο στο συνέδριο της ΓΣΕΕ τα μέλη του ΠΑΜΕ

Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η προσπάθεια παρεμπόδισης διεξαγωγής του συνεδρίου της ΓΣΕΕ από τα μέλη του ΠΑΜΕ. Αυτή την ώρα δεν επιτρέπεται η είσοδος στο Συνεδριακό Κέντρο σε κανέναν. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτω υπό αυτές τις συνθήκες θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολο να αρχίσουν οι εργασίες του 37ου συνεδρίου της ΓΣΕΕ.  Από νωρίς το πρωί σήμερα Σάββατο εκατοντάδες μέλη του ΠΑΜΕ βρίσκονται στην Οδό Ναυαρίνου, έξω από το ξενοδοχείο.

Χθες το βράδυ με ανακοίνωση του το ΠΑΜΕ κάλεσε τα μέλη του σε συγκέντρωση έξω από το ξενοδοχείο «Ελίτ» στην παραλία της Καλαμάτας που ήταν να ξεκινήσει χθες το 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ.  *Η κυκλοφορία στην οδό Ναυαρίνου στο ύψος του ξενοδοχείου "Ελίτ" είναι κλειστή.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, με πολύωρη καθυστέρηση και μέσα σε κλίμα έντασης ξεκίνησαν απόψε οι διαδικασίες, προκειμένου να αρχίσει το 37ο συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα, αλλά δεν ολοκληρώθηκαν. Από νωρίς το πρωί είχε δημιουργηθεί κλίμα έντασης έξω από το συνεδριακό κέντρο. Το συνέδριο ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 9:00 το πρωί και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ είχαν συγκεντρωθεί μπροστά από την κλειστή πόρτα και φώναζαν συνθήματα, ζητώντας να μην πάρουν μέρος στο συνέδριο οι μη νόμιμοι, όπως υποστήριζαν, σύνεδροι.

Τέθηκαν ζητήματα σχετικά με την μη νόμιμη παρουσία συνέδρων, με αποτέλεσμα, έπειτα από περίπου δύο ώρες, να σταματήσουν οι διαδικασίες και να αποχωρήσουν όλοι.

Διαβάστε ακόμη: Νέα ένταση στο συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα